OVE ŽENE SU NAJBOLJE DOMAĆICE: Njih ŽENITE čim vam kažu da su OVAJ znak HOROSKOPA
Domaćica, Foto: oonar GmbH / Alamy / Alamy / Profimedia

astro kutak

OVE ŽENE SU NAJBOLJE DOMAĆICE: Njih ŽENITE čim vam kažu da su OVAJ znak HOROSKOPA

Da li takve žene postoje i dan danas, nismo baš najsigurniji, ali činjenica je da našem poimanju savršene domaćice doprinosi i horoskopski znak

Objavljeno:

Kuća ove žene blista, sve je „pod konac“ i ručak je uvek na vreme! One su uvek spremne da iznenade svoje goste vrhunskim poslasticama.

Iako se u današnje vreme pojam "domaćice" dosta promenio, muškarci ipak očekuju neke stereotipne stvari kojima se mnoge žene svim silama opiru - opran veš, čistu kuću i skuvan ručak, sređenu frizuru, seksi donji veš i raspoloženje za avanture u spavaćoj sobi posle nekoliko sati provedenih pored šporeta i veš mašine i potpunu podređenost svom suprugu.

Da li takve žene postoje i dan danas, nismo baš najsigurniji, ali činjenica je da našem poimanju savršene domaćice doprinosi i horoskopski znak. U galeriji otkrivamo koje se to žene smatraju najboljim domaćicama zodijaka!!

Kuvanje, Kuhinja, Domaćica, Kuvarica
foto: Profimedia / Sam Edwards / Caia Image /

Rak

Žena rođena u ovom horoskopskom znaku se najbolje oseća u krugu porodice. Prema tome, za nju je najvažnije da udovolji svom partneru, a pod tim se pre svega podrazumeva to da on nikada neće biti nezadovoljan receptima njene kuhinje. Račice su poznate i kao brižne majke i sve će učiniti da usreće svoje mališane.

Devica

Žena Devica voli da sve bude "pod konac“, pa je njihova kuhinja besprekorna. Kako bi sprečile eventualnu kulinarsku katastrofu, partnera će poslati da završava druge obaveze van kuće. Brigu o kući i kuvanje ostavlja isključivo za sebe.

Lav

Lavica je veoma ambiciozna kada se nađe u ulozi domaćice i kreiraće kućni jelovnik pun unikatnih i luksuznih sastojaka i obroka. Takođe, voli da bude u pravu i da uzme stvar u svoje ruke pa je idealna životna saputnica za muškarce koji su neodlučni po pitanju hrane. Ukoliko imate devojku ili suprugu Lavicu, uvek imate i plan šta će se spremati za sledeći nedeljni ručak!

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI:

05:04

RETRO VENERA VRAĆA BIVŠE LJUBAVI! Astrolog upozorava na opasnosti koje vrebaju do septembra, a OVIH 5 ZNAKOVA SU NAJUGROŽENIJI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.