Ovnovi, danas biste mogli da ostanete bez posla! (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Ovnovi, danas biste mogli da ostanete bez posla! (GIF)

Pojedini znakovi bi trebalo da obrate pažnju na poruke koje šalju jer bi mogli da udave partnera
Objavljeno:

Danas se zvezde poigravaju sa vama, nekome raskidi a nekome dobri poslovi, ponekome i velike ljubavi iz prošlosti Ovan Ljubav: Obratite pažnju da ne preterate sa pozivima i porukama, to je počelo da iritira Vašeg partnera i ako nastavite tim tempom, to može ozbiljnije da se odrazi na Vašu emotivnu priču. Posao: Imate problem sa autoritetima, teško prihvatate njihove stavove i naredbe. Budite oprezni da se to ne odrazi loše na Vaše polje poslovanja, a niste baš u mogućnosti da nadjete neku adekvatnu zamenu. Zdravlje: Ne vide se ozbiljniji zdravstveni problemi. Možda bi bilo ok da odvojite malo vremena za odmor, fali Vam sna. Jako ste dinamično ne stajete, može doći do preforsiranja, koje će se naravno odraziti na zdravlje.

Giphy
Bik Ljubav: Postali ste dosta pasivni, Vašeg partnera to iritira. Pokušajte da u toku dana posvetite malo više pažnje svom partneru, jer kada se stanje zakomplikuje tražićete krivca u partneru, a niste ni svesni da ste Vi uzrok svega toga. Posao: Imate jako nestabilne aspekte u toku dana po pitanju poslovanja. Potrudite se da ne reagujete ishitreno, pre svega mislim na polje komunikacije. Inače je vidno da često ne umete da na pravi nači iznesete stav ili misljenje vezano za odredjeni poslovni zadatak. Zdravlje: Ne vide se bilo koje ozbiljnije zdravstvene komplikacije. U toku dana zdravlje odlično.
tumblr
Blizanci Zdravlje: Kod Vas se vidi velika nervoza, nezadovoljstvo kada je upitanju emotivna strana. Potrebno je da malo sami sebe preslišate i vidite sta je to što loše radite.Vidite da to stanje priredjujete sami sebi zbog jako krutih stavova. Posao: Poslovni aspekti su odlični. Poslovođe su zadovoljne Vašim poslovnim zalaganjem. Potrudite se da i dalje ostvarujete iste rezultate, i možete imati i napredovanje. Zdravlje: Obratite pažnju na krvni pritisak. Takođe se vidi da možete osetiti malaksalost, povremene vrtoglavice.
tumblr
Rak Ljubav: U toku današnjeg dana se vidi da ce Vaš partner biti poprilično nervozan, tako da Vam savetujem da ga ne opterećujete i svojim problemima, jer se vidi da ste u tome malo preterali u zadnje vreme. Posao: Loša organziacija se može loše odraziti na Vaše poslovne rezultate. Postoji mogućnost da već u toku današnjeg dana dobijete kritike od svog poslovođe. Nemojte nalaziti opravdanja, ili smatrati se ugroženim, već pokušajte da ispravite svoje greške, a ne da produbljujete problem. Ljubav: Kod Vas se vidi da ste skloni promenljivom raspoloženju i često imate osećaj da Vam nešto fali, ali u toku dana se ne vidi bilo koji vid ozbiljnijih komplikacija.
tumblr
Lav Ljubav: Imate povoljne aspekte da u toku dana provedete lepe trenutke sa svojim partnerom. Pokušajte da se opustie, pokusajte da smanjite svoju ljubomoru i veliku potrebu da budete u centru pažnje. Posao: Poslovni aspekti nisu najpovoljniji u toku dana. Savet je da ne obraćate puno pažnje na komentare koji nisu bitni, ili nisu pak upućeni od osoba kod kojih direktno ne odgovarate za kvalitet svog rada. Zdravlje: Imatećete mogućnost manjih problema sa krvnim pritskom u toku dana. Ako ste fizički pasivni, potrudite se da današnji dan iskoristite za fizičke aktivnosti.
tumblr
Devica Ljubav: Imate povoljne aspekte da u toku dana rešite nesuglasice koje imate sa partnerom. Ako ih rešavate sami u svojoj glavi, analizom, detaljsianjem, samo ćete napraviti još veći haos i stvoriti nove probleme. Posao: Odličan dan da se aktrivirate i potaržite neki novi posao, ovo pre svega važi za pripadnike znaka Device koje ne rade. Potrudite se jer ako sada ne počnete sa radom, pitanje je da li ćete naći nešto do kraja godine.
tumblr
Vaga Ljubav: Jako ste konfuzni, ne možete raščlaniti neke stvari iz prošlosti, sa trenutnim dešavanjima. Ako mislite da niste rasčistili prošlost, da Vas tu muče neke stvari, jednostavno se morate suočiti sa tom osobom i videti o čemu se radi, da li ipak možda tu postoji mogućnost da se ponovo nešto ostvari. Posao: Nećete imati neki vid večih komplikacija. Jednostavno Vas očekuje jedan prosečan poslovan dan. Zdravlje: Moguće tegobe sa kičmom. Ako generalno imate tegobe sa kičmom, bilo bi ok da se konsultujete i sa lekarima.
tumblr
Škorpija Ljubav: Odličan dan da se malo više angažujete oko osobe koje Vam se sviđa već duže vreme. Ako ste zauzeti, pokušajte da tu energiju kanališete ka svom partneru. Posao: Malo veća nervoza, moguće nagomilavanje obaveza malo zbog loše organziacije, malo zbog neiskustva rukovodstva. Znam da će Vam to smetati, ali dok ne nađete bolji posao, morate se nositi sa tim stanjem. Zdravlje: U toku dana se ne vide bilo koje ozbiljnije komplikacije po pitanju polja zdravlja.
tumblr
Strelac Ljubav: Partneru pomalo smeta Vaša neozbiljnost. Pokušajte da svojim nastupom pokažete da ste zapravo ozbiljni po pitanju veze u kojoj se nalazite, samo što u Vama sa druge strane leži večno dete. Posao: Mogući kontakt sa strancima, poslovna saradnja veano za inostranstvo. Sa druge strane možda bi bilo pravo vreme da vidite da li se možete oprobati sa radom negde preko grane. Zdravlje: Moguće glavobolje, problemi sa želudcem. Ovo je sve na nervnoj bazi, ne vidi se da postoji bilo koje ozbiljnije oštećenje.
tumblr
Jarac Ljubav: Prošlost Vas blokira da krenete napred. Sedite i razmislite da li želite pokušati da obnovite priču iz prošlosti, da li to ima smisla, emocija, ako ima fokusirajte se na tu priču. U slučaju da smatrate da tu nema dalje, onda jednostavno presatnite da živite u nerealnosti i propuštati sadašnje realne mogućnosti. Posao: Ne vide se neke ozbiljnije promene na polju poslovanja. Ako ste očekivali neki novčani dobitak, nažalost moraćete još malo da pričekate, ne vidi se realizacija. Zdravlje: Sklonost ka negativnim msilima, tako da se može lako desiti da u toku dana osećate nervozu, nezadovoljstvo, pad volje.
tumblr
Vodolija Ljubav: Slobodni pripadnici ovog znaka će imati mogućnost da tokom dana ostvare bliži kontakt sa osobom koja im je na neki način draga, gde osećaju veliku privalčnost. Posao: Povoljni aspekti na polju poslovanja. Osetićete podršku kolega i razumevanje od strane poslovođa. Pokušajte da uživate u tim trenucima, jer nisu baš tako česti. Zdravlje: Imate povoljne aspekte na polju zdravlja. Ne vidi se da ćete osećati neke ozbiljnije tegobe, samo bi mogli malo više da obratite pažnju na unošenje tečnosti, sklonost ka dehidrataciji.
tumblr
Ribe Ljubav: Poprilično nerealno sagledavate sliku po pitanju ljubavi. Često pre nego što neku osobu i upoznate Vi stvarate neke nerealne planove a posle dolazi do razočaranja. Pokušajte da malo preispitate sebe i korigujete se za veći kvalitet na polju ljubavi. Posao: Za pripadnike znaka Ribe koji ne rade, ovo je odličan dan da se malo više angažuju, pogledaju za posao na više mesta, a ne da čekaju na neka tuđa obećanja ili pak da se nešto desi samo po sebi. Zdravlje: Pospanost, pad raspozloženja. Mada sve ovo je trenutna faza, ne vidi se da se iza toga krije nešto opasnije, ozbiljnije.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.