ŽIVKO JE DEVIZNI PENZIONER, PEVAČ I TRAŽI SUPRUGU DO 60 GODINA: Ova TRI USLOVA mora IDELANA ŽENA da ispuni (VIDEO)
Živko, Foto: Printscreen/youtube/UnaTV

OGLAS

ŽIVKO JE DEVIZNI PENZIONER, PEVAČ I TRAŽI SUPRUGU DO 60 GODINA: Ova TRI USLOVA mora IDELANA ŽENA da ispuni (VIDEO)

"Pevač, devizni penzioner, upoznao bih ženu do 60 godina radi braka"

Objavljeno: 13:11h

Potraga za srodnom dušom nije laka. Neki čekaju da im sudbina zakuca na vrata, dok je Živko Popović, pevač i devizni penzioner, uzeo stvar u svoje ruke. Živko je sam napravio reklamu i oglas okačio na različitim vidinim mestima po Voždovcu, Banjici i Kumodražu.

"Pevač, devizni penzioner, upoznao bih ženu do 60 godina radi braka", napisao je na oglasima zalepljepljenim po parkovima. Svima je ljubav najvažnija u životu, pa tako i Živku. On je pre tri godine izgubio suprugu, te je odlučio da na ovaj način pronađe srodnu dušu, sa kojom želi da ostari. Na pitanje šta traži od idealne žene, Živko odgovara: "Iskrenost, ljubav, poštenje", jasan je ovaj penzioner.

Zainteresovanih žena je, kako Živko kaže, već bilo, a po njegovim rečima nije mu problem ni da se "uda" ukoliko potencijalna životna saputnica ne želi da živi u njegovoj kući. Više o ovoj zanimljivoj priči pogledajte u nastavku:

01:03

PUSTI BRIGU U NEDELJU NA KURIR TELEVIZIJI! Suzana Mančić progovorila o ljubavi iz mladosti pa otkrila kako sada održava brak

(Espreso/mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.