AKO STE PRONAŠLI NOVČIĆ NA PUTU: BROJ na njemu ima posebno ZNAČENJE, evo koju poruku vam šalje
Ilustracija, Foto: Profimedia

morate znati

AKO STE PRONAŠLI NOVČIĆ NA PUTU: BROJ na njemu ima posebno ZNAČENJE, evo koju poruku vam šalje

Ovo su zankovi pored puta koje ne smete ignorisati

Objavljeno:

Koliko puta vam se samo dogodilo da šetate gradom i naletite na kovanicu ili novčanicu na putu. Verovatno ćete se sagnuti i pokupiti ih uz osmeh, a da zapravo niste svesni činjenice da bi to moglo imati i dublje duhovno značenje.

To se događa zato što Svemir čini da se to dogodi, stiže vam kao odgovor za nešto što priželjkujete, za šta ste zamolili.

Ako ste potpuno bez novca i niste sigurni kako ćete kupiti hranu za narednih nedelju dana, novčanica koju ste pronašli na putu zapravo je znak.

Znakovi iz duhovnog sveta dolaze u mnogim oblicima i odgovor na pitanje o značenju koje pronalazak novčanice ili kovanice ima za vas morate da dokučite sami, ali budite svesni da je to nešto puno duhovnije nego što ste mislili. To može biti i znak vašeg anđela čuvara da ne zanemarujete svoju vrednost, ili poruka da vaša voljena preminula osoba misli na vas.

Evo šta bi moglo da pomogne da dođete do odgovora

Kad pronađete novac, probajte da zapamtite svoju prvu misao, jer ona obično ukazuju da suštinu poruke. Takođe, pogledajte iznos, odnosno broj koji se nalazi na novčanici ili kovanici i proverite šta vam taj broj govori. Posmatrajte to kroz prizmu numerologije: neki brojevi možda samo žele da vas podsete da ostanete pozitivni, drugi mogu biti znak da usporite i razmislite o tome kako tumačite stvari, jer biste uz neke promene možda mogli da dođete do rešenja i toga da se stvari okrenu u vašu korist.

Pritom je važno znati osnovno značenje brojeva, kako biste mogli da protumačite poruku:

Novčić s brojem 1

Broj jedan povezan je s novim početkom. To je signal za nove ideje, ali može značiti i uspeh, dostignuća i napredak. Pronalaženje novčića znači da vas vaši anđeli i duhovi vode i usmeravaju da bi vam vaša nova ideja donela uspeh i poručuju da treba da ostanete pozitivni.

pare
foto: MUP

Osim toga, broj jedan takođe znači jedinstvo – to bi mogao da bude podsetnik da ste povezani s duhovima i vašim voljenima. Ne samo to, to znači da se možete osloboditi straha i početi iznova.

Novac s brojem 2 (20, 200)

Ovaj broj nosi poruku da je nezavisnost važna, ali ona ima svojih ograničenja. Oko nas su i drugi ljudi, pa druga lekcija govori o postajanju važnog dela grupe – manjoj grupi kao što su porodica ili prijatelji, ili većoj kao što su zajednica ili poslovna druženja.

Osoba koja pronađe novčić s brojem 2 mora sa se nauči prilagodljivosti, služenju, i uzimanju u obzir i drugih ljudi s kojima je povezana na razne načine i zbog različitih ciljeva. Dakle, ona mora da nauči važnost odnosa s drugima, i da usvoji ideju saradnje.

Ostala značenja: Dvojnost, raspodeljenost, polaritet, izbor, trudnoća, saradnja, usluga, harmonija, podrška, čekanje, diplomatija, strpljenje, vidovitost, intuicija, prilagodljivost, empatija, partnerstvo, posrednik, upoređivanje, receptivnost, pomagač, prikupljanje, reprodukcija, balansirana suprotnost, podsvest memorije, pozitivnost i negativnost.

Novac s brojem 5 (50, 55, 500)

Poručuje vam da postoji vreme za širenje, rast, suočavanje s promenama, neočekivanim zbivanjima i pustolovinama. Ovo obično daje osobi zamah za bilo koji smer kretanja, sposobnost postizanja gotovo svega što mogućnosti dopuštaju. Život može biti i te kako uzbudljiv. Ali, lekcija je mnogo teža: osoba mora da nauči konstruktivnu upotrebu slobode.

Poruka kaže da ne smete da protraćite svoje brojne talente, niti zloupotrebite mogućnosti koje vam se pružaju; ne smete se predati zadovoljavanju isključivo telesnih užitaka – jelu, seksu, alkoholu, drogama. Osoba ne sme da rasipa ni rasprši svoj potencijal i završi u frustracijama. Ona mora svoje postojanje da uzdigne na viši nivo, korišćenjem svoje slobode na produktivan način.

Ostala značenja: Avantura, promena, sloboda, istraživanje, raznolikost, senzualnost, nevezanost, znatiželja, iskustvo, periodičnost, tragač znanja, učitelj znanja, putnik, mašta, nevinost, zaigranost.

Novac s brojem 10 (100, 1000.)

Broj 10 je broj buđenja koji traži od vas da obratite pažnju, to znači da bi trebalo da verujete svojim instinktima i krenete napred sa svojom odlukom. To takođe znači da imate podršku duhova i stvari će funkcionisati i odigrati se onako kako želite.

Potrebno je da se oslobodite svakog straha koji preplavljuje vaše srce jer vas duhovi gledaju i pomažu vam u mnogim stvarima. To znači da ćete doživeti pozitivne promene koje želite da postignete u vašem životu. Trebalo bi da ostanete fokusirani na svoj cilj i postići ćete uspeh, donosi Atma.

Bonus video: Modni fotograf

00:29

MODNI FOTOGRAF I DUŠICA JAKOVLJEVIĆ O SVOM STAVU PREMA ASTROLOGIJI: Slepo verovanje, astrolog i feng šui, ONI SU SE UVERILI!

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.