OD 23. AVGUSTA NAM KREĆE JOŠ 3 NEDELJE PAKLA: Retrogradni MERKUR DEVICI donosi HAOS ova 4 ZNAKA ZODIJAKA
Retrogradni Merkur, Foto: Profimedia

retro astro

OD 23. AVGUSTA NAM KREĆE JOŠ 3 NEDELJE PAKLA: Retrogradni MERKUR DEVICI donosi HAOS ova 4 ZNAKA ZODIJAKA

Retrogradni Merkur u zavisnosti od znaka u kome se kreće uvek donosi više peripetija jednom u odnosu na druge znakove

Objavljeno:

Merkur kreće retrogradno na svakih 88 dana, što je otprilike na svaka 3 meseca, a retrogradno ide otprilike oko mesec dana, nakon čega smo bezbedni. Astrologija pridaje veliki značaj ovome, i za vreme ovog perioda od nekoliko nedelja uglavnom dolaze različite turbulencije.

Često imamo probleme u komunikaciji, jer Merkur je planeta komunikacije, što znači da se poigrva i sa tehnologijom. Ovog puta je u zemljanom znaku Device, i u njoj će se kretati retrogradno od 23. avgusta.

Kao da avgust nije imao dovoljno horoskopskih dešavanja, rešio je da nam priredi i ovo iznenađenje. Evo koji delovi života će najviše biti na udaru, i koja 4 znaka će najviše ispaštati.

Ljutnja, Seks, Svađa, Ljubav
foto: Anna Bizo / Alamy / Alamy / Profimedia

Komunikacija

Sa retrogradnim Merkurom u Devici komunikacija se dramatično menja. Izražavanje može biti otežano jer se neslaganja i nedostatak komunikacije povećavaju. Ova retrogradna faza nas navodi da razmišljamo o našim stilovima komunikacije, podstičući nas da budemo promišljeni u odabiru reči i da posvetimo pažnju neverbalnim signalima.

Svakodnevna rutina

Štaviše, retrogradni Merkur u Devici podstiče nas da preispitamo naše organizacione i praktične pristupe. Možda ovo vreme naglašava važnost pedantnosti u našem svakodnevnom radu i rutini, jer i najmanji nemar može dovesti do značajnih posledica. Deluje kao nežan podsetnik da preispitamo i osvežimo naše planove, ponovo proverimo detalje i pronađemo kreativne načine da se nosimo sa svim zamkama koje se mogu pojaviti.

Zdravlje

Zdravlje i blagostanje su u centru pažnje tokom retrogradnog Merkura u Devici. Astrologija nas poziva da ponovo procenimo svoje fizičko i mentalno blagostanje, promovišući praksu brige o sebi. Ovo je period samorefleksije u kojem možemo da ispitamo svoje rutine, navike i rituale, tražeći poboljšanja koja će uticati na naše blagostanje.

Razvod, Raskid, Brak
foto: Lasse Kristensen / Alamy / Alamy / Profimedia

Ljubav

U ljubavnim vezama, retrogradni Merkur u Devici dovodi do toga da preispitamo način na koji komuniciramo i povezujemo se sa drugima. To zahteva više strpljenja, saosećanja i empatije, jer neslaganja i razlike mogu lakše isplivati na površinu u ovom trenutku. Usvajanje otvorene i istinite komunikacije, omogućava nam da se krećemo kroz svaki potencijalni sukob sa milošću i iskoristimo ovu sezonu za jačanje naših odnosa.

4 najpogođenija horoskopska znaka retrogradnog Merkura u Devici Retrogradni Merkur u Devici uvodi prilično jedinstvenu dinamiku koja može da utiče na ljude drugačije na osnovu njihovih horoskopskih znakova. Iako svi doživljavaju uticaje retrogradnog Merkura u određenoj meri, određeni znaci su podložniji njegovom prilivu tokom ove faze.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

BLIZANCI

Blizanci, kao vazdušni znak, poznati su po svojim komunikativnim sposobnostima i brzom razmišljanju. Međutim, tokom retrogradnog Merkura u Devici, Blizanci bi mogli da se suoče sa izazovima u komunikaciji. Oni mogu doživeti neslaganja, imati problema da jasno artikulišu, pa čak i da se suoče sa tehnološkim kvarovima. Zbog toga je ključno za Blizance da paze na svoje reči i još jednom provere sve informacije pre nego što ih proslede kako bi izbegli potencijalna pogrešna tumačenja.

DEVICA

Pošto jeMerkur retrogradan u njihovom sopstvenom znaku, Device mogu biti duboko pogođene. Njihova izbirljiva priroda može postati naglašena, što rezultira preteranim i samokritičnim razmišljanjem. Ovaj period može zahtevati od Devica da preispitaju svoje ciljeve, odnose i opšti životni pravac. Za njih je od vitalnog značaja da se bave brigom o sebi, budu ljubazni prema sebi i traže podršku od svojih najmilijih tokom ove introspektivne faze.

Šaputanje, Ogovaranje, Žene, razgovor, Prijateljice, Drugarice
foto: Henry Arden / Carte Blanche / Profimedia

STRELAC

Strelac, vatreni znak ozloglašen po svojoj slobodoumnoj, preduzimljivoj prirodi, možda oseća efekte retrogradnog Merkura u Devici koji se ogledaju u njegovom osećaju za pravac i planiranje. Strelčevima se mogu dešavati kašnjenja u putovanju ili smetnje, mogu se suočiti sa problemima sa papirologijom ili vizama i bore se da organizuju svoje dnevne obaveze.

RIBE

Ribe su sklone da budu pronicljive i podložne emocijama. Dok je Merkur retrogradan u Devici, verovatno će iskusiti pojačane emocije i veću osetljivost. To može rezultirati neskladom u njihovim odnosima i jasnom potrebom za komunikacijom. Za Ribe je od vitalnog značaja da se upuste u praksu brige o sebi, uspostave zdrave granice i efikasno saopšte svoje potrebe za očuvanjem harmonije tokom ove verovatno burne faze.

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca:

05:24

AKO VERUJETE U RETROGRADNI MERKUR, POSLUŠAJTE ASTROLOŠKINJU! Kralj: Ne kupujte stanove, OVA VALUTA IZUMIRE, jedan je put do novca

(Espreso / Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.