VEĆINA MUŠKARACA NOSI OVAKVU GARDEROBU POSLE 30. GODINE, A NIJE PRIMERENO: Poznat PEVAČ se oglasio povodom ove teme
Muškarac, Foto: Profimedia

PAŽNJA

VEĆINA MUŠKARACA NOSI OVAKVU GARDEROBU POSLE 30. GODINE, A NIJE PRIMERENO: Poznat PEVAČ se oglasio povodom ove teme

Na pitanje šta misli o nošenju kožnih pantalona koje su se odavno simbol rokerske mode, imao je vrlo jasan odgovor

Objavljeno:

Danas se često vode besmislene rasprave o primerenosti pojedinih ženskih odevnih komada u određenim godinama, ali postoje li takva pravila i za pripadnike muškog pola?

Ženama se vekovima unazad nameću razna pravila oblačenja, a muškarci su uglavnom bili pošteđeni bilo kakvih značajnih modnih zabrana i kritika na račun svog oblačenja.

Džon Bon Jovi rado bi nametnuo jednu zabranu. Slavni američki muzičar u jednom intervjuu pričao je o tome kako nema nikakvih problema s prirodnim procesom starenja. „Zaslužio sam ovu sedu kosu. Prošao sam kroz dovoljno patnje i isceljenja da bih bio ovde. Preživeo sam trendove koji su došli i otišli“, rekao je 61-muzičar.

Na pitanje šta misli o nošenju kožnih pantalona koje su se odavno simbol rokerske mode, imao je vrlo jasan odgovor: „Odustao sam od kožnih pantalona s 30 godina. Jedini muškarac koji može nositi kožne pantalone u bilo kojoj životnoj dobi je Mik Džeger, ali on je izuzetak za pravilo zato što je najveći od svih“.

Međutim, Miku ne pada na pamet da nosi kožne pantalone, ali ne zbog toga što smatra da nisu primerene. U jednom intervjuu za Mojo izjavio je kako su za njega i farmerke i kožne pantalone – neudobne.

„Kit Ričards i ostali momci uvek su nosili farmerke. Ne mogu zamisliti kako je iko mogao da funkcioniše u farmerkama. Nisu gipke. Danas ljudi mogu izvoditi svakakve neverovatne stvari noseći farmerke, ali ja nisam imao takav osećaj. Previše čvrste, nimalo gipke i nisu baš sjajne kada ti je vruće. Nisam nosio ni kožne pantalone. Džim Morison stalno je bio u njima. Kako li mu je to uspevalo“, rekao je legendarni frontmen The Rolling Stonesa, prenosi Zadovoljna.hr.

I dok su jednima kožne pantalone vrlo muževne bez obzira na starost, drugi ih vide kao simbol krize srednjih godina. Kao takve su ovekovečene i u obožavanoj epizodi serije Prijatelji – ko bi mogao da zaboraviti Rosa i njegovu borbu s kožnim pantalonama koje su mu uništile sastanak?

Mislite li da bi muškarci nakon 30. godine trebalo da se odreknu kožnih pantalona?

48:09

MAJKE I SNAJKE S04E105

(Espreso/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.