HOROSKOP OTKRIO ŠTA NAS ČEKA OD 6. DO 12. AVGUSTA: Pre nego što PLANIRATE bilo šta, OBAVEZNO PROČITAJTE
Horoskop / ilustracija, Foto: Shing Lok Che / Panthermedia / Profimedia

HOROSKOP OD 6. DO 12. AVGUSTA

HOROSKOP OTKRIO ŠTA NAS ČEKA OD 6. DO 12. AVGUSTA: Pre nego što PLANIRATE bilo šta, OBAVEZNO PROČITAJTE

Saznajte šta vas čeka na poslu, u ljubavi...

Objavljeno:

Saznajte šta vam nedeljni horoskop predviđa za sedmicu koja je pred nama, od 6. do 12. avgusta, šta vas čeka na poslu, u ljubavi, hoćete li se slagati sa ukućanima, kako će vas služiti zdravlje.

Ovan (21. 3 - 20. 4)

Posao Već početkom perioda očekuje vas uspeh ako se bavite obrazovanjem mladih, umetnošću ili sportom. Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkoj kući posla i novca, 8. avgusta, pod uticajem vašeg vladaoca Marsa, planete akcije, donosi vam mogućnost solidne zarade, naročito ako ste privatnik. Ipak, sredinom nedelje, izbegavajte podizanje kredita.

Ljubav Mesec nad fiksnom zvezdom Algol u polju ljubavi i novca, 9. avgusta, donosi vam strastveni susret sa osobom koju poznajete preko poslovnih kontakata. Napeti aspekti Venere, koja upravlja vašim partnerskim odnosima, nagoveštavaju probleme sa voljenom osobom, zbog njene ljubomore i posesivnosti.

Zdravlje Promenite način ishrane.

Bik (21. 4 - 21. 5)

Posao Pozicija poslednje Mesečeve četvrti, između moćnog Jupitera i Urana u vašem znaku, 8. avgusta, donosi vam novac, ali i preterivanje u trošenju. Jupiter u trigonu sa Merkurom, planetom intelekta i brzine u polju kreativnosti, najavljuje uspeh sportistima, modnim kreatorima, filmadžijama, ali i poljoprivrednim proizvođačima. Imate podršku Device i Jarca.

Ljubav Sa izazovnim aspektima vašeg vladaoca Venere, planete ljubavi, uživanja i lepote, u astrološkom polju doma, porodice i nekretnina, fokusirani ste na sređivanje stambenog prostora. Pozicija Plutona, suvladaoca partnerskih odnosa, donosi vam poznanstvo sa Škorpijom, na nekom putu ili proslavi.

Zdravlje Osetljive glasne žice.

Blizanci (22.5 - 21.6)

Posao Naglašena astrološka kuća intuicije i mašte sa Mesecom, vladaocem vašeg posla i finansija, u poslednjoj četvrti, 8. avgusta, odgovara umetnički orijentisanim Blizancima. Aspekti Marsa, sredinom nedelje, pokreću na akciju rođene u drugoj dekadi znaka. Sa Venerom u Lavu, 12. avgusta, možete biti uspešni u poslu koji ima veze sa tretmanima lepote.

Ljubav Pozicija Meseca, početkom nedelje, donosi vam susret sa harizmatičnom osobom čije zanimanje podrazumeva uniformu na radu. Trigon između vašeg vladaoca Merkura i Jupitera koji upravlja vašim partnerskim odnosima, od 9. do 11. avgusta, povoljno utiče na komunikaciju sa Strelcem ili Vodolijom.

Zdravlje Problemi sa želucem.

Rak (22.6 - 22.7)

Posao Poslednja Mesečeva četvrt u astrološkom polju društvenog angažmana, kontakata sa strancima i stručnog usavršavanja, 8. avgusta, odgovara rođenima u drugoj dekadi znaka, donoseći im lepu zaradu. Zbog opozicije između Saturna, vladaoca vaših partnerskih odnosa i Marsa, planete akcije u Devici, možete postići dogovor o isplativom aranžmanu sa strancima.

Ljubav Aspekti Venere, simbola ljubavi, početkom perioda, nagoveštavaju poznanstvo sa jednom Škorpijom ili Ribama, preko neke društvene mreže ili interneta. Sa ulaskom Meseca u vaš znak, 12. avgusta, očekuje vas susret sa nekim ko dolazi iz inostranstva ili tamo živi već duže vreme.

Zdravlje Alergija na sunce.

Horoskop
Horoskopfoto: Nataliia Vzhyshnevska / Panthermedia / Profimedia

Lav (23.7 - 22.8)

Posao Julski Lavovi, početkom perioda, mogu biti nešto nervozniji, zbog obaveze poštovanja rokova koji se odnose na završetak nekog posla. Poslednja faza Meseca, vladaoca vaše intuicije, blizu Jupitera u astrološkoj kući karijere, 8. avgusta, čini vas spremnim za uspešnu realizaciju isplativog projekta, naročito ako ste avgustovski Lav.

Ljubav Već 6. avgusta bićete u iskušenju da odgovorite na udvaranje osobe koja stiže sa nekog puta. Aspekti Venere u vašem znaku, 10. i 11. avgusta, povoljno utiču na vaš emotivni i društveni život. Ipak, u prvoj polovini nedelje uzdržite se od rasprava sa partnerom i članovima porodice.

Zdravlje Promenljivo raspoloženje.

Devica (23.8 - 22.9)

Posao Zbog poslednje četvrti Meseca, koji vlada vašim društvenim životom, blizu Jupitera u devetoj astrološkoj kući, 8. avgusta, fokusirani ste na dogovore sa strancima i planiranje putovanja. Dobar aspekt sa Marsom u vašem znaku, sredinom perioda, donosi vam ponudu za rad na kreativnom projektu ili angažman u okviru honorarnog posla. Krajem nedelje, poslušajte savet Raka.

Ljubav Vaš vladalac Merkur, planeta komunikacije i logike, nasuprot Saturnu u polju partnerskih odnosa, tokom ovog perioda može dovesti do konflikta i rasprava sa voljenom osobom. Aspekt retrogradne Venere i Meseca, 11. avgusta, uveče, nagoveštava susret s nekim ko želi da vam bude više od prijatelja.

Zdravlje Pazite se za volanom.

Vaga (23.9 - 22.10)

Posao Poslednja četvrt Meseca, koji upravlja vašom karijerom, blizu Jupitera u astrološkoj kući finansija, rizika i konkurencije, 8. avgusta, rođenima u trećoj dekadi znaka može doneti značajnije uvećanje prihoda. Ostali predstavnici vašeg znaka, krajem perioda, trebalo bi da se oslone na jednog Lava ili Blizance. Izbegavajte konflikte sa mlađim saradnicima.

Ljubav Pozicija vašeg vladaoca Venere, u retrogradnom hodu preko kuće društvenog života ali i neočekivanih okolnosti, sredinom nedelje, čini vas sumnjičavim i nepoverljivim kada se radi o nekim prijateljima. Bračni ili dugogodišnji partner vam je istinski privržen, mada možda imate drugačiji utisak.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Škorpija (23.10 - 22.11)

Posao Poslednja četvrt Meseca, koji upravlja devetom astrološkom kućom, blizu moćnog Jupitera u Biku, 8. avgusta, donosi vam mogućnost isplativih poslovnih aranžmana sa strancima, čak zajedno sa emotivnim ili poslovnim partnerom. Naglašen znak Lava može vas dovesti u žižu interesovanja publike, ako se bavite umetnošću, posebno glumom.

Ljubav Aspekt vašeg vladaoca Plutona sa Venerom, vladaocem vaše intuicije i partnerskih odnosa, u retrogradnom hodu preko vatrenog Lava, donosi vam susret sa starom simpatijom. Pozicija Meseca, simbola emocija, blizu nekretnice Algol, 9. avgusta, čini vas preosetljivim ili sklonim preteranom ispoljavanju emocija.

Zdravlje Čuvajte se u saobraćaju.

Strelac (23.11 - 21.12)

Posao Poslednja četvrt Meseca, blizu vašeg vladaoca Jupitera, u šestoj kući posla i novca, 8. avgusta, donosi vam mnogo obaveza na poslu ali i primamljive poslovne ponude u vezi sa inostranstvom. Rođeni krajem znaka koji su preko posla prisutni u javnosti, imaju podršku starijih osoba, a novembarski Strelci čiji posao ima veze sa pisanjem, treba da se oslone na sebe.

Ljubav Za vaš emotivni život važna je pozicija Merkura, vladaoca partnerskih odnosa, koja vam u drugoj polovini perioda, na kraćem putu ili seminaru, donosi susret sa Lavom. Napet aspekt sa Saturnom, krajem nedelje, nepovoljno utiče na komunikaciju sa bračnim ili dugogodišnjim partnerom.

Zdravlje Podložnost povredama.

Jarac (22.12 - 20.1)

Posao Odgovara vam poslednja Mesečeva četvrt u Biku, 8. avgusta, blizu Jupitera, simbola novca i saradnje sa strancima, u astrološkom polju kreativnosti. Decembarski Jarčevi moraju da ulože velike napore kako bi odgovorili poslovnim izazovima. Naglašen znak Device, sa Merkurom i Marsom, upozorava da se pripazite konkurencije ili osoba na poslu koje vam mogu raditi iza leđa.

Ljubav Opozicija između vašeg vladaoca Saturna i Merkura, nepovoljno utiče na vaš odnos sa voljenom osobom. Naglašena polja ljubavi, opasnosti i inostranstva, krajem nedelje, donose vam poznanstvo sa nekim vodenim znakom. Ukoliko ste u braku ili dužoj vezi, partner očekuje da mu posvetite više pažnje.

Zdravlje Iscrpljeni ste.

Vodolija (21. 1 - 19. 2)

Posao Već početkom perioda moguć je odlazak na kraći put. U vreme poslednje četvrti Meseca, vladaoca šeste astrološke kuće koja "pada" u znak Bika, 8. avgusta, bićete rešeni da unesete neke promene kada se radi o poslovnim, kao i o navikama u privatnom životu. Tranzit Meseca, preko kuće kreativnosti, 10. avgusta, donosi vam ponudu za paralelni ili honorarni posao.

Ljubav Sunce u opoziciji sa Venerom, planetom ljubavi i uživanja, u retrogradnom hodu preko kuće partnerskih odnosa, nagoveštava poziv za izlazak od nekog Lava ili Ovna. Aspekti Meseca nad fiksnom zvezdom Algol, 9. avgusta, mogu vam doneti iznenadni susret sa nekim kome ste opsesija već duže vreme.

Zdravlje Bolovi u leđima.

Ribe (20.2 - 20.3)

Posao Pozicija poslednje četvrti Meseca, vladaoca astrološkog polja kreativnosti, blizu vašeg suvladaoca Jupitera u Biku, 8. avgusta, pomaže vam da uspostavite bolje odnose sa saradnicima. Rođeni u trećoj dekadi, pod uticajem Neptuna i Urana, mogu postići uspeh u oblasti alternativnih, ali i tradicionalnih vidova lečenja. Sredinom nedelje je moguć odlazak na kraći put.

Ljubav Tokom celog perioda pod uticajem ste jakih emocija, izazvanih aspektima retrogradne Venere i vašeg vladaoca Neptuna i pomalo zbunjeni udvaranjem jednog Jarca, jer niste sigurni kako da reagujete. Krajem nedelje jedan Rak će poželeti da vam na romantičan način pokaže koliko mu je stalo do vas.

Zdravlje Potreban vam je odmor.

Bonus video:

00:00

Astro Lea: Najgore horoskopske kombinacije ! ZODIJAKALNO S01EP02

(Espreso / Novosti, Astrolog: Marina Jungić Milošević)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.