OVO SU NAJIZBIRLJIVIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Njima je NAJTEŽE udovoljiti, bolje odmah odustanite
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

OVO SU NAJIZBIRLJIVIJI ZNAKOVI HOROSKOPA: Njima je NAJTEŽE udovoljiti, bolje odmah odustanite

Dok postoje oni znakovi koji su otvorenog srca i skloni praštanju, postoje i oni koji su nešto zahtevniji kada je reč o pronalaženju savršenog partnera.

Objavljeno: 11:27h

Pogledajte o kojim pripadnicima Zodijaka je reč.

Dok postoje oni znakovi koji su otvorenog srca i skloni praštanju, postoje i oni koji su nešto zahtevniji kada je reč o pronalaženju savršenog partnera. Neki horoskopski znakovi su poznati po svojoj izbirljivosti i visokim standardima koje postavljaju pred potencijalne partnere.

Devica (23. avgust - 22. septembar)

Device su poznate po svojoj analitičnosti i perfekcionizmu. Kada je reč o ljubavi, teže ka partneru koji je podjednako pedantan i organizovan kao i one same. Imaju tendenciju da primete i najmanje nedostatke kod drugih ljudi, zbog čega je teško ispuniti njihova visoka očekivanja. Ovo ih može učiniti veoma izbirljivima kada je u pitanju izbor partnera.

Vaga (23. septembar - 22. oktobar)

Vage su poznate po svojoj potrebi za harmonijom i ravnotežom u svim sferama života, pa tako i u ljubavi. One traže partnera koji će biti uravnotežen, pravedan i estetski privlačan. Njihova sklonost ka vaganju svake sitnice može ih dovesti do toga da odbace mnoge potencijalne partnere koji ne ispunjavaju sve njihove kriterijume.

Ljutnja
foto: Profimedia

Škorpija (23. oktobar - 21. novembar)

Škorpije su strastvene i intenzivne osobe, teže ka dubokim emocionalnim vezama. Međutim, zbog svoje intenzivnosti, često postavljaju visoke standarde pred potencijalnim partnerima. Imaju tendenciju da traže partnera koji će biti lojalni i odani, ali istovremeno i emocionalno jaki kako bi im parirali. Njihova priroda često ih čini izbirljivim u potrazi za pravim partnerom.

Strelac (22. novembar - 21. decembar)

Strelčevi su poznati po svojoj nezavisnosti i avanturističkom duhu. Oni traže partnera sa sličnim osobinama - nekoga ko će biti spremni pratiti ih u njihovim avanturama i istraživanjima. Njihova potreba za slobodom može ih učiniti izbirljivima kada je reč o izboru partnera, jer ne žele biti vezani ili ograničeni u bilo kom smislu.

Jarac (22. decembar - 19. januar)

Jarčevi su ambiciozni, odgovorni i ozbiljni u svojim namerama. Kada je reč o ljubavi, teže ka partneru koji je pouzdan, ciljno orijentisan i sposoban da ih podrži u ostvarivanju njihovih ciljeva. Njihova oprezna priroda može ih učiniti vrlo izbirljivim kada je u pitanju pronalaženje dugoročnog partnera.

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso/Magazin.novosti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.