NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIO KO ĆE SE OBOGATITI U AVGUSTU: Razne BESPLATNE ponude padaju sa neba PRAVO VAMA
Pavel Globa, Foto: Printscreen/Youtube/АРГУМЕНТЫ НЕДЕЛИ КРЫМ

astro

NAJPOZNATIJI RUSKI ASTROLOG OTKRIO KO ĆE SE OBOGATITI U AVGUSTU: Razne BESPLATNE ponude padaju sa neba PRAVO VAMA

Pa, da vidimo ko je!

Objavljeno:

Poznati ruski astrolog, pisac i publicista Pavel Globa vrlo često daje razne astrološke prognoze, a javnost voli da se zabavlja njegovim predviđanjima - jasna su, kratka i tvrde da često pogađaju tačku!

Ovog puta je imenovao dva horoskopska znaka koji će u avgustu imati neverovatnu sreću kada su finansije u pitanju. Pa, da vidimo ko je!

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

LAV

Ovo je mesec kada očekujete veliki, neočekivani dobitak, moguće nasledstvo od daljeg rođaka ili rešenje starog spora u vašu korist. Uspećete da se rešite starih dugova, a očekuju vas brojne pogodnosti - pokloni, veliki popusti, možda vas neko neočekivano počasti ili ponudi besplatno putovanje...

ŠKORPIJA

Očekujte povišicu ili veliki bonus na poslu! Ovo će biti mesec kada ćete se isticati na poslovnom planu, a to neće proći nezapaženo. Konačno, svi raniji projekti i dobre ideje će se ostvariti, a stanje na vašem bankovnom računu u avgustu će se takođe poboljšati!

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.