RAZLOG ZBOG KOG TREBA PROBATI SE*S U TUŠ KABINI: Ako ste se premišljali ovo će vam biti ZELENO SVETLO
Seks pod tušem, Foto: Profimedia

uzbudljivo

RAZLOG ZBOG KOG TREBA PROBATI SE*S U TUŠ KABINI: Ako ste se premišljali ovo će vam biti ZELENO SVETLO

Umesto ustaljenog načina vođenja ljubavi u krevetu, zašto ne promeniti stvar

Objavljeno:

Kada imamo novog ljubavnika seks je definitvno jedina stvar o kojoj razmišljamo, a kada smo sa nekim već neko vreme, tražimo nove načine da ga učinimo zabavnijim.

Seks u spavaćoj sobi posle nekog vremena postane dosadan, bilo sa novim ili starim ljubavnicima.

Zato treba riskirati i probati nešto novo! Umesto ustaljenog načina vođenja ljubavi u krevetu, zašto ne promeniti stvar u mokro i divlje? Jedno od najboljih mesta za upražnjavanje seksa jeste upravo tokom tuširanja.

Seks
foto: West Coast Surfer / Mood Board / / Shutterstock Editorial / Profimedia

Zašto je zabavno?

Seks tokom tuširanja je sjajan iz mnogo razloga. Prvo, imate više nadražaja odjednom, počev od vode pa do vašeg partnera. Takođe, kad je u tuš kabini, imate osećaj da radite nešto prljavo što je još jedan plus.

Svaki put kada imate seks na nekom ne-tradicionalnom mestu (sve van spavaće sobe), imate drugačiji osećaj, zar ne? Ne samo što je vaš partner nag i mokar, već ste i vi.

Priznajte, ko ne voli kada vidi svog muškarca nagog i mokrog? Čak i kad je umotan u peškir, a voda kaplje sa njega, poprilično je seksi.

Seks u tuš kabini je zabavan zato što je sam čin uzbudljiv. Imate osećaj kao da oživljavate dugo potisnutu fantaziju, zato ga i treba probati.

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI:

04:22

ĆUTE I TRPE! PREKO 20 % ŽENA OSEĆA BOL TOKOM SEKSUALNOG ODNOSA! Retko kad doživljavaju orgazam EVO KOJI SU NAJČEŠĆI RAZLOZI

(Espreso/ Ženski magazin)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.