IZABERITE JEDNU KARTU I SAZNAĆETE ONO ŠTO STE ODUVEK HTELI: Čitaćete u JEDNOM DAHU (FOTO)
Izaberite kartu, Foto: Prinstcreen/facebook

izaberite

IZABERITE JEDNU KARTU I SAZNAĆETE ONO ŠTO STE ODUVEK HTELI: Čitaćete u JEDNOM DAHU (FOTO)

Održavanjem ravnoteže u odnosu sa sobom i drugima, kao i izražavanjem zahvalnosti Univerzumu, možete dobiti sve što sanjate i želite - to je vaša 100% pobednička taktika

Objavljeno:

Svako od nas ima svoju želju ili san za koji smatra da nas može istinski usrećiti. Težimo svom cilju i ne razmišljamo o tome odražava li on doista naše potrebe ili su nam odabrani put nametnule određene okolnosti. Mentalno postavite pitanje i odaberite jedan od prikazanih simbola, to će vam pomoći da saznate izglede za ovu ideju ili će vam reći najbolji način da ispunite ono što želite.

1. Krug

Sreća koja dolazi iznutra, uspeh u poslu i univerzalno divljenje - tajno značenje znaka Krug. Ključ vašeg uspeha je pravi izbor onoga što želite i zahvalnost. Univerzum je živi organizam i troši mnogo energije da ispuni naše zahteve. Nakon što dobijete ono što želite, svakako morate zahvaliti na poklonima. Nikada ne tražite ono bez čega možete i šta nije granica vaših snova. Zapamtite, ako ne doživite istinsku radost i zadovoljstvo od primanja zahteva, onda to zatvara izvor obilja. Samo prave pozitivne emocije podstiču Univerzum da nam uvek iznova pritekne u pomoć. Takođe, uvek zahvaljujte na pomoći drugima, na dobro obavljenom poslu, na promenama na bolje. Bez dobijanja moralne nadoknade za trud i zahvalnost, naš energetski resurs opada i izaziva apatiju i malodušnost. Održavanjem ravnoteže u odnosu sa sobom i drugima, kao i izražavanjem zahvalnosti Univerzumu, možete dobiti sve što sanjate i želite - to je vaša 100% pobednička taktika.

2. Zvezda

Znak zvezde simbolizuje unutrašnju snagu i iskustvo. Došlo je vreme da primenite mudrost koju vam je Univerzum dao pri rođenju. Pokušajte da se oslobodite unutrašnjih stega i blokada, nemojte ni pomisliti da vam nešto možda neće uspeti. Zamislite šta želite što je moguće detaljnije u svim najsitnijim detaljima, osetite osećanja koja ćete doživeti kada vam se san ostvari. U ovom trenutku vam je veoma važna detaljna vizualizacija cilja. Ovaj metod je najpogodniji za ispunjenje vaše želje. Uzmite komad papira i opišite svoj zahtev na šaren, svetao i opipljiv način, a zatim stavite komad papira na tajno mesto. Ponekad ga izvadite i pročitajte ponovo, ali nemojte to činiti prečesto. Nemojte se vezivati za želju, misli su materijalne, a one napisane na papiru imaju još veću snagu i mogućnost otelovljenja. Ne sumnjajte u svoj uspeh, a nakon toga ne zaboravite da zahvalite sudbini i Univerzumu.

3. Krst

Raskršće, borba spoljašnjeg sa unutrašnjim, preobražaj života – personifikuje znak Krsta. Pod uticajem ste moćnih energija koje regulišu aktuelni, važniji proces vašeg života, kome možda ne pridajete dovoljno značaja. Situacija će se rešiti sama od sebe u bliskoj budućnosti i imati bolji ishod za vas i one oko vas. Vaš život je sada više kao raskrsnica i vaša budućnost zavisi od koraka koje preduzimate. Slušajte svoj unutrašnji glas i ne slušajte mišljenja savetnika, oslobodite se starih uverenja i unutrašnjih ograničenja. Sada je sam Univerzum na vašoj strani i sigurno će vam pomoći da postignete ono što želite. Budite ozbiljni u donošenju odluka i preduzmite prave korake.

4. Kvadrat

Potraga za novim ciljevima, nestabilno „suspendovano“ stanje, potraga za samim sobom – na to ukazuje znak Kvadrat. Vaš san zapravo nije vaša prava potreba. To vam nameće spoljašnji svet, a ne dolazi iznutra. Pokušajte da se odmorite od spoljašnjih uticaja, razbistrite svoje srce i um, provedite vreme u prirodi i zamolite Univerzum da vas uputi u pravom smeru na putu ka sreći. Uvek razmišljajte samo o pozitivnim stvarima. Neka vaše misli odjekuju u vašoj duši, obratite pažnju na tragove i znake, budite vođeni sudbinom. Očekuje vas uspešna budućnost, moći ćete da date primer i inspirišete mnoge ljude da naprave pozitivne promene u svom životu. Želja će vam se uskoro ostvariti, ali će se bitno razlikovati od onoga o čemu sada sanjate.

5. Talasi

Duhovna veza sa višim silama, aktivna korekcija sudbine od strane nebeskih mentora, tajno znanje - sve ovo nosi znak talasa. Vi sami možete odlučiti o svojoj sudbini i prilagoditi je prema sopstvenom nahođenju. Obdareni ste moćnim magičnim sposobnostima koje dolaze iz vašeg srca i blistaju energijom snage i moći. Pozovite svoju intuiciju kad god vam je potrebno da dobijete ono što želite ili da pozitivno utičete na živote svojih najmilijih. Slušajte svoj unutrašnji glas, on će vam reći prave korake i kako da rešite određene probleme. Vaš dar je čudo, ali zapamtite da se samo u bliskom duhovnom kontaktu sa voljenima vaša snaga višestruko umnožava. Porodične veze i vaše sposobnosti su ključ vašeg prosperiteta, obilja i ispunjenja želja.

01:49

GORAN ČOMOR EKSLUKLUZIVNO ZA KURIR OTKRIO: Goca Lazarević gleda u tarot karte, zbog nje smo IZGUBILI APARTMAN NA ZLATIBORU!

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.