OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DO 2025. GODINE IĆI ĆE KA USPEHU: Ostvariće sve što zamisle, NOVAC će se LEPITI za njih
Horoskop, Foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

astro

OVA TRI HOROSKOPSKA ZNAKA DO 2025. GODINE IĆI ĆE KA USPEHU: Ostvariće sve što zamisle, NOVAC će se LEPITI za njih

Jedan znak će ove i naredne dve godine, najviše uspeha imati upravo na ljubavnom polju

Objavljeno:

Ako pripadate jednom od ova tri znaka zodijaka, računajte da će vam naredne godine biti veoma plodne. Vreme koje dolazi donosi vam uspehe na svim poljima, a uz samo malo truda, vaš život će postati onakav kakav ste zamislili i želeli.

Bik

Mnogim Bikovima zvezde poslednjih godina nisu naklonjene, a posebno su stradali u ljubavi. Stvari se, kažu zvezde, menjaju na bolje. Ove i naredne dve godine, Bikovi će najviše uspeha imati upravo na ljubavnom polju. Oni koji su slobodni upoznaće osobu koja će ih zainteresovati, a ispostaviće se da je to osoba sa kojom žele da provedu ostatak života.

Horoskop
foto: Peachaya Tanomsup / Panthermedia / Profimedia

Zauzeti Bikovi ulaze u miran period u kome će vladati ljubav, mir i sloga sa partnerom. A na poslovnom planu će vam cvetati ruže, pogotovo ako se bavite nekim slobodnijim i kreativnijim zanimanjima. Do kraja 2025. godine idealan je period za pokretanje posla o kome ste dugo razmišljali.

Lav

Novac će se u ovom periodu jednostavno "lepiti" za Lavove. Vaš rad i trud će konačno biti primećeni i možete očekivati povišicu. Šta god da počnete, uradićete dobro. Imaćete nalet kreativnosti koji će pozitivno uticati na sve sfere vašeg života.

Osim toga, velike su šanse da ćete se ozbiljno zaljubiti. Konačno će se ostvariti vaš veliki san da uvek budete u centru pažnje. Bićete nezaustavljivi u pogledu energije, kreativnih ideja i zarade, tako da to treba da iskoristite maksimalno.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Devica

Ne gubite vreme u ove dve i po godine – učite nove jezike, putujte, čitajte, usavršavajte nove veštine. Pred vama je period koji treba da iskoristite na najbolji način. Svi će vam se diviti i zavideti, a za to će imati dobre razloge. Naravno, sve ovo je pod uslovom da se potrudite i krenete nakon dužeg perioda stagnacije.

Energija koju vam šalje raspored planeta je zavodljiva i vesela. Bićete očarani i privući ćete pažnju onih oko sebe, bez obzira da li ste Devica ili muško. Bićete odlično raspoloženi, a sa lakoćom ćete savladati sve prepreke, piše Alo.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.