DOKTOR GORAN OTKRIO NA KOJI NAČIN SRPKINJE VRAĆAJU NEVINOST: Izneo ŠOK tvrdnje, SVE VIŠE ŽENA RADI OVO DOLE
Dr Goran Malenković, Foto: Prinstcreen/Tiktok/prof.dr.malenkovic

ŠOK

DOKTOR GORAN OTKRIO NA KOJI NAČIN SRPKINJE VRAĆAJU NEVINOST: Izneo ŠOK tvrdnje, SVE VIŠE ŽENA RADI OVO DOLE

Ova intervencija se može obaviti na dva načina: ušivanjem rubova himena, što je jednostavnija procedura, a složeniji zahvat je rekonstrukcija himena

Objavljeno: 08:22h

Intimna hirurgija je među Srpkinjama sve više u trendu. Jedna od operacija ove regije, koja postaje sve popularnije, je himenoplastika - odnosno "vraćanje nevinosti". Prof. dr Goran Malenković pričao je o tome i objasnio šta tačno himenoplastika podrazumeva.

- Dve najčešće intervencije o kojima se govori su himenoplastika i labioplastika. Himenoplastika obuhvata rekonstrukciju himena i lokalnih režnjeva na zidu vagine, a primenjuje se iz različitih razloga. Neki žele da udovolje društvenim pritiscima, zadovolje svoje lične zahteve, unaprede svoj seksualni život ili osveže svoj odnos sa partnerom, rekao je ginekolog i akušer Malenković u videu na svom Tik Tok profilu.

Međutim, on naglašava da se ovaj zahvat radi i u daleko ozbiljnije svrhe, i to upravo kao podrška žrtvama silovanja.

@prof.dr.malenkovic Danas pričamo o jednoj temi koja je zaniteresovala više dama, a to je intimna hirurgija odnosno himenoplastika. Dve najčešće intervencije o kojima se govori su himenoplastika i labioplastika. Himenoplastika obuhvata rekonstrukciju himena i lokalnih režnjeva na zidu vagine, a primenjuje se iz različitih razloga. Neki žele da udovolje društvenim pritiscima, zadovolje svoje lične zahteve, unaprede svoj seksualni život ili osveže svoj odnos sa partnerom. Međutim, ovaj zahvat ima i daleko ozbiljnije svrhe, kao podrška žrtvama silovanja zavisno od ostataka himena. Upravo zato postoje različite hirurške tehnike koje prilagođavamo svakom pojedinačnom slučaju. Odluka o izboru metode obavlja se nakon pregleda kod naših iskusnih ginekologa. Himenoplastika spada u kraće zahvate koji se rade u opštoj anesteziji i prosečno traje oko 45 minuta. Nakon obavljenog zahvata, rekonstruisani himen izgleda kao prvobitni, netaknuti himen, a tragovi operacije neće biti primetni. Podržavamo vas u svakoj odluci koju donesete o svom telu. Ova intervencija, kao i svaka druga, treba da bude vaša lična odluka, a mi smo tu da vas podržimo u procesu oporavka i osnažimo vas. Zakažite svoj pregled kod Prof dr Gorana Malenkovića pozivom na broj: ? 0800/400-505 - Opšta bolnica NEW Hospital, ulica Alberta Ajnštajna 1, Novi Sad ? 011/439-48-41 - Klinika za reproduktivnu medicinu Pronatal u Beogradu, ulica Dunavska 2, K distrikt. #intimnahirurgija #himeno #labioplastika #zdravljeiodluka #osnaživanježena #fyp #foryou ♬ original sound - Prof. Dr Goran Malenkovic

- Upravo zato postoje različite hirurške tehnike koje prilagođavamo svakom pojedinačnom slučaju. Odluka o izboru metode obavlja se nakon pregleda kod naših iskusnih ginekologa, dodao je prof. dr Malenković.

Ova intervencija se može obaviti na dva načina: ušivanjem rubova himena, što je jednostavnija procedura, a složeniji zahvat je rekonstrukcija himena.

Kako kaže, ponovno vraćanje nevinosti, tj. himenoplastika spada u kraće zahvate koji se rade u opštoj anesteziji i prosečno traje oko 45 minuta. Nakon obavljenog zahvata, rekonstruisani himen izgleda kao prvobitni, netaknuti himen, a tragovi operacije neće biti primetni.

05:11

DOŠLO MI PET ŽENA S KANCEROM, TRI SU IMALE UREDAN PAPATEST Ginekolog upozorio na opasnu infekciju koja pogađa i mlađe žene

(Espreso/žena blic)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.