ŽENE, PRATITE OVA 3 PRAVILA I NIKADA NEĆETE IZGUBITI SEBE U ODNOSU: Samo ovako ćete ga vrteti oko MALOG PRSTA
Žena pod velom, Foto: JPagetRFphotos / Alamy / Profimedia

obavezno primenite

ŽENE, PRATITE OVA 3 PRAVILA I NIKADA NEĆETE IZGUBITI SEBE U ODNOSU: Samo ovako ćete ga vrteti oko MALOG PRSTA

Ključ leži u pronalaženju ravnoteže — u smanjivanju vaše muške energije, one koja doprinosi spoljašnjem uspehu i pojačavanju vaše ženske energije

Objavljeno:

Ako ste sama, uspešna žena, pronalaženje ljubavi ne mora da bude veliki izazov.

Ključ leži u pronalaženju ravnoteže — u smanjivanju vaše muške energije, one koja doprinosi spoljašnjem uspehu i pojačavanju vaše ženske energije, koja je magnetna i prijemčiva.

Vaš merač vrednosti se resetuje da biste dobili ljubav i odnose u izobilju.

Horoskop, Žene, Žena, Astrologija
foto: Igorr Norman / Alamy / Alamy / Profimedia

Vreme je da shvatite da ste fascinantna žena koja je spremna da upozna svog životnog partnera. Vaš muškarac želi da bude sa ženom koja ceni partnerstvo, ispunjenje i neustrašivu ljubav.

Evo tri zlatna pravila za pronalaženje ljubavi - bez pravljenja kompromisa sa tim ko ste vi zapravo:

1. Budite ljubazni primaoci

Vaše namere nisu usredsređene samo na želju da ugodite, već i na slušanje, razumevanje i primanje od muškarca jer to prija i poštuje ono što jeste.

Muškarac se ponosi time što je dobar davalac, ne samo finansijski, već i u rešavanju problema i usrećivanju svoje dame. To što ste utemeljeni u svojoj vrednosti trajne ljubavi pomoći će vam da se povežete sa muškarcem koji traži vašu jedinstvenu mešavinu snage i ranjivosti i koji zaslužuje vaše saosećanje, prihvatanje i bezuslovnu ljubav.

Kao ljubazni primalac, više se ne plašite da započnete interakciju sa muškarcem za koga ste zainteresovani. Međutim, ne sumnjate u svoju vrednost i dozvoljavate mu da nastavi ovu vezu. Kada muškarac to ostvari tako što vas juri, on vežba svoje romantične mišiće.

2. Neka vaši odnosi budu namerni

Vaš muškarac nije samo emocionalno dostupan, već je i spreman da se posveti. Stoga, ne biste izlazili sa nekim ko je u braku ili u vezi. Ovo takođe isključuje ljude koji su se upravo razdvojili, dugotrajno su razdvojeni ili nisu preboleli bivšeg.

Kada muškarac ceni sebe i odluči da želi uspeh u intimnoj, dugotrajnoj vezi, on zamišljeno razvija mentalnu sliku tipa žene sa kojom će se oženiti. Njegov cilj će biti da vas upozna i da polako stekne vaše poverenje kako biste izgradili značajnu vezu. On ne želi da gubi vaše vreme ili emocije za samozadovoljavanje. Čovek od integriteta poštuje vašu moć i nezavisnost i gradi vaše samopoštovanje.

Budite besprekorni sa svojim rečima. Jasno i iskreno komunicirajte ko ste i šta želite u vezi. Verujte svom iskustvu i nikada ne ignorišite crvene zastavice. Vaš muškarac će ceniti vašu transparentnost jer želi da se poveže sa vama intelektualno, emocionalno i duhovno.

Izlazite s njim dok ne dobijete apsolutno „da“, da je on taj. Ženi je generalno potrebno više vremena nego muškarcu da sa sigurnošću zna da li je on pravi za nju.

Usporite brzinu. Nemojte biti tako lako dostupni. Muškarac treba da oseti da je zaradio vaše vreme i pažnju. Ne ubrzavajte samootkrivanja da biste stvorili neku misteriju i podstakli vreme za razmišljanje o tome kako se stvari odvijaju. Dama sa nekom misterijom je primamljiva, ali čovek sa misterijom je crvena zastava.

3. Imajti granice i standarde

Imate odgovornost da postavite i održavate zdrave fizičke, seksualne, finansijske i informativne granice u vašoj vezi. Imati granice znači uživati u ravnoteži davanja sebe i primanja od njega.

Ne ignorišite emocionalne granice. Divno je provesti mnogo kvalitetnog vremena zajedno, ali je takođe neophodno provesti vreme odvojeno. Oboje ste slobodni da se družite sa porodicom i prijateljima kao pojedinci i da sledite lične interese bez potrebe za dobijanjem dozvole za to. Biti svoja nije pretnja, zapravo podstiče ravnotežu između odvojenosti i zajedništva.

Imati fizičke granice znači odvojiti vreme i ne raditi ništa za šta niste spremni. Ovo čak uključuje zadržavanje prvog poljupca. Ne dugujete ništa svom sastanku. Njegova nagrada je zadovoljstvo u vašem društvu. Vi ste dovoljni. Vi ste vredni.

Cilj je da se osnažite i obrazujete tako da imate alate potrebne da izbegnete ljude koji nisu u stanju da izraze pravu ljubav, kao i da podržite vaše putovanje isceljenja kada se ljubav i ljubav bez ljubavi sudare.

Osposobljeni ste da volite i budete voljeni bez straha, piše YourTango.

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO:

03:31

MOJA NAJVEĆA LJUBAV SE ZAVRŠILA TRAGIČNO Jovana Jeremić o čoveku svog života: Nisam ga htela, a onda je URADIO NEŠTO NEVEROVATNO

(Espreso/ 24 sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.