OVIH 5 STVARI TURSKE ŽENE ČINI MEĐU NAJLEPŠIM NA SVETU: Jednu SRPKINJE nikada ne rade, a TREBALO BI
Šeherezada, Foto: Printscreen/RTL televizija

pokušajte i vi

OVIH 5 STVARI TURSKE ŽENE ČINI MEĐU NAJLEPŠIM NA SVETU: Jednu SRPKINJE nikada ne rade, a TREBALO BI

Stoga Turkinje posebnu pažnju posvećuju kvalitetnom snu kako bi sačuvale mladolikost

Objavljeno:

Negovana koža lica, bujna kosa, savršene oči, prirodno maslinast ten, kada pomislimo na žene iz Turske, pomislimo na savršenu negovanost i lepotu.

Svoju titulu lepših žena sveta stekle su primenjivanjem ovih 5 stvari svakodnevno, treću bi i vi trebalo da praktikujete:

Stres, San, Spavanje, Umor
foto: Profimedia

1. Kvalitetan san

Dnevna rutina zauzima 1. mesto u ritualima lepote turskih žena. Nijedna krema vas neće spasiti od krugova ispod očiju ili bora ako sistematski kršite biološke ritmove. Telo vam to neće oprostiti i možete ranije dobiti bore, oticati, podočnjake, pa čak i pojačan apetit. Stoga Turkinje posebnu pažnju posvećuju kvalitetnom snu kako bi sačuvale mladolikost.

2. Ružina vodica Ružina vodica je neophodana deo nesesera mnogih Turkinja. Ako je dodate u svoju rutinu lepote, možete bezbedno da odbacite sve tonike. Ružina vodica ima podmlađujući, osvežavajući i regenerativni efekat na kožu, a i divno miriše.

Tursko kupatilo, Hamam, Sokobanja
foto: Printscreen/Youtube/BELGRADE SERBIA LIVE WALKING

3. Hamam

Hamam pozitivno utiče na zdravlje i detoksikaciju, ali i na lepotu. Turkinje rado idu u hamam svake nedelje. Ovo je lokalni piling koji se zove "kese". Prvo morate zagrejati kožu i, noseći specijalnu rukavicu, protrljati piling po celom telu. Na koži se oseća kao fini pesak, što je čini mekom i negovanom, uklanjajući svu prljavštinu i mrtve ćelije.

4. Glatko telo

Priroda je Turkinje nagradila gustom, jakom tamnom kosom. Iako svi želimo sjajnu kosu, ne želimo dlčačice po drugim delovima tela. Turkinje često koriste usluge laserskog uklanjanja dlaka. Kult glatkog ženskog tela čvrsto je ukorenjen među modernim devojkama, a on nije zaobišao ni orijentalne lepotice.

Ruke, Voda, Pranje ruku, Higijena, Šake
foto: Profimedia

5. Negovani nokti

Odvažan, svetao, seksi - turski manikir odgovara lepoti svojih vlasnica. Uprkos trendovima, one su spremne da eksperimentišu sa manikirom. Turkinje preferiraju široku paletu boja: od tamne do tirkizne, od kojih svaka samo naglašava individualnost svake žene.

LEPOTA NIJE SAMO ZA KLINKE! Maja Volk: Predložiću izbor za mis 60+ i učestvovaću ŽENE MOTIVIŠE KAD SE NEKO POZNAT IZBORI SA RAKOM:

02:35

LEPOTA NIJE SAMO ZA KLINKE! Maja Volk: Predložiću izbor za mis 60+ i učestvovaću ŽENE MOTIVIŠE KAD SE NEKO POZNAT IZBORI SA RAKOM

(Espreso/Sensa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.