DOKTOR FILGUD OTKRIO ŠTA NAPRAVIMO OD ŽELUCA AKO OVO UNESEMO U SEBE: Snimak je UZNEMIRUJUĆI, pogledajte (VIDEO)
Dr Filgud, Foto: Printscreen/TV Prva

OBRATITE PAŽNJU

DOKTOR FILGUD OTKRIO ŠTA NAPRAVIMO OD ŽELUCA AKO OVO UNESEMO U SEBE: Snimak je UZNEMIRUJUĆI, pogledajte (VIDEO)

Filgud je posvetio jedan video klip svom kumu, ali i mnogima koji se ne pridržavaju pravila nutricionizma. A kako naš mentalitet nalaže - neumereni smo u jelu i piću, pa nam to može umnogome uticati na zdravlje, ali i gojaznost

Objavljeno:

Na svoj autentičan i originalan način dr Feelgood nam godinama predstavlja značaj parvilne ishrane, ali i stil zdravog života.

Kako mnogi njegovi klijenti navode, rezultati njegovih saveta, ne smao da su efikasni, već život čine znatno kvalitetnijim.

Filgud je posvetio jedan video klip svom kumu, ali i mnogima koji se ne pridržavaju pravila nutricionizma. A kako naš mentalitet nalaže - neumereni smo u jelu i piću, pa nam to može umnogome uticati na zdravlje, ali i gojaznost.

Naime, dr Filgud je u svom videu prikazao, uz pomoć kese, šta uradimo našem želucu nakon jednog "srpskog" obroka, i zista deluje uznemirujuće, a sadržaj koji pojedemo za jednaa ručak, vari se i do nekoliko sati.

- Kume, ovo snimam zbog tebe. Da ti pokažem šta da jedeš, kako da ručaš - započeo je Filgud svoje savete.

Prema njegovim rečima, pola sata pre obroka dozvoljeno je popiti čašu vode, ali i bistra supa je odličan izbor. Mnogi greše, kada se nakon supe odmah "bace" na glavno jelo. To je greška, trebalo bi da sačekamo pola sata, a onda nastavimo s obrokom.

Umerena i uravnotežena ishrana doprinosi pravilnom varenju, a nadutost i gasovi će biti izbegnuti ako se budemo pridržavali ovog pravila. Ono što je važno, jeste izbegavati hleb u ishrani, jednako kao i slatkiše.

- Za jednu odraslu mušku osobu dovoljno je da unese 700-800 kalorija za ručak - naveo je Filgud u svom videu.

Dr Filgud je zatim izvadio kesu i pokazao šta jedan prosečan muškarac unese tokom ručka u svoj želudac, u ovom slučaju, za primer je poslužio Flgudov kum Aca. Napunio je kesu svim namirnicama koje Aca unesee za prosečan obrok i zaista, slikom je uspeo da dočara svu "težinu", u svakom smislu te reči.

Pogledajte do kraja savete dr Filguda u videu koji opisuje do detalja osnov zdarve ishrane:

Bonus video:

01:10

UPRAŽNJAVATE AUTOFAGIJU, A NISTE SVESNI OPASNIH GREŠAKA! Dr Filgud i De Vinča: Osećaćete se kao da se lečite OD BOLESTI ZAVISNOSTI

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.