UZ PARADAJZ DIJETU SMRŠAĆETE U ROKU OD 6 DANA: Za one koji ne vole dugo da se MUČE, ovo je IDEALNO rešenje
Paradajz sa sirom, Foto: Printscreen/youtube/ KAZAN

Efikasno

UZ PARADAJZ DIJETU SMRŠAĆETE U ROKU OD 6 DANA: Za one koji ne vole dugo da se MUČE, ovo je IDEALNO rešenje

Četiri obroka nije malo, niko vas neće terati na gladovanje uz paradajz dijetu

Objavljeno:

Za one koji ne mogu dugo da izdrže na dijeti preporučujemo brzu dijetu sa paradajzom koja garantuje uspeh. Zapamtite samo da je ona prilično rigorozna i da je možete držati najviše šest dana i uz obazenu konsultaciju sa lekarom.

Dijeta na bazi paradajza je vrlo jednostavna - četiri obroka dnevno, dosta vode, kafa bez šećera je dozvoljena, čajevi bez šećera su takođe dozvoljeni, hleb (30 grama) je dozvoljen samo za doručak. Paradajz možete da jedete svež, kuvan, pečen u rerni ili na roštilju.

Evo kako treba da izgleda jelovnik:

Pita sa tikvicama, Povrće, Pita, Paprika, Paradajz, Luk, Tikvice
foto: Printscreen/Youtube/ Moj Kutak

Prvi i četvrti dan Doručak - Paradajz salata sa 50 grama sira, maslinovim uljem i bosiljkom, 2 kuvana jaja i 30 grama hleba. Užina - 350 grama sezonskog voća ili čaša soka od paradajza. Ručak – Pasta od paradajz sosa (sos je pripremljen sa 400 g paradajza ili 350g pire paradajza konzervisanog, začini su po želji). Večera - paradajz supa i povrće. Dodajte peršun i kašiku pavlake.

Ishrana, Kreme, Detoks, Zdravlje, Lešnik, Paradajz, Zeleni čaj, Sunčanje, Suncokret
foto: Profimedia

Drugi i peti dan Doručak - Grčka salata i 30 grama hleba. Užina - 350 grama sezonskog voća ili čaša soka od paradajza. Ručak – Pečeni punjeni paradajz sa spanaćem i pirinčem. Večera - Pripremite supu od dve glavice seckanog luka koji je izdinstan na maslinovom ulju, oslić file, dva velika paradajza, začini i kašika pavlake. Treći i šesti dan Doručak - omlet sa paradajzom, 30 grama hleba. Užina - 350 grama sezonskog voća ili čaša soka od paradajza. Ručak - Pileće meso (150 grama) u paradajz sosu sa pečurkama. Večera - Govedina na žaru (130 g) i šopska salata.

NEPROCENJIVI SAVETI GASTROENTEROLOGA: LETO, ISHRANA:

05:11

NEPROCENJIVI SAVETI GASTROENTEROLOGA: LETO, ISHRANA

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.