MOGU DEVOJKE DA BUDU GOLE, ALI JE SEVANJE ŠLICA PRVA LIGA: Poznati MODEL, prošetala BUTKICE u mini haljinici (FOTO)
Hejli i Džastin Biber, Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

savršeno građena

MOGU DEVOJKE DA BUDU GOLE, ALI JE SEVANJE ŠLICA PRVA LIGA: Poznati MODEL, prošetala BUTKICE u mini haljinici (FOTO)

Ona postavlja modne trendove širom sveta, očekujemo da se devojke u Srbiji ubrzo oblače baš ovako

Objavljeno:

Hejli Biber se pojavi i ono što nosi, ubrzo postane modni trend. Novo modno izdanje manekenke opravdava komplimente koji joj se upućuju zbog stila. Njen način odevanja nas donekle podseća na stil Kejt Mos, koja je uvek znala prečicu do šik stajlinga.

Hejli Biber bila je na večeri sa suprugom Džastinom Biberom u poznatom holivudskom restoranu L'artusi. Mini-haljinu koju je nosila krase veoma originalni izrezi u gornjem delu odeće i najslađi najkraći šlic. Materijal je sam po sebi glamurozan, a sandale-papuče drže korak sa daleko napadnijim trendovima, na polju obuće.

1 / 3 Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako haljina može da bude primer modnog šika, tako njeno modno izdanje dokazuje da Hejli Biber prati trendove i na polju lepote pa smo je tako videli sa jednom od najmodernijih frizura, bobom sa ležernije ošišanim krajevima. Ovakvo modno izdanje bilo bi pobedničko svuda, pa i u Srbiji.

Zanimljiv stil predstavio je i Džastin Biber ali ga je supruga- po ko zna koji put, zasenila. Na društvenim mrežama inače duže vreme se polemiše da je njihov brak u krizi i da nakon predstave za javnost pokažu pravo lice odnosno pravu sliku svog odnosa koji je daleko od idiličnog. Namerno nametnut kontekst ili opravdane pretpostavke? Za sada nema zvaničnih dokaza da im je brak u krizi.

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago:

02:35

SVI POGLEDI UPRTI U NJU, SOFI MILO OŽIVELA BARBI LUTKU! Manekenka sabrala utiske pokraj roze kabrioleta: Ovo mi je posebno drago

(Espreso/ Blic žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.