SVE SRPKINJE NOSE POGREŠAN GRUDNJAK ISPOD BELE KOŠULJE: Ovo je JEDINA BOJA brusa koja SE NE VIDI, spasite se BLAMA
Bela košulja, Foto: Printscreen/Youtube/ Pattern Scout

žene, obratite pažnju!

SVE SRPKINJE NOSE POGREŠAN GRUDNJAK ISPOD BELE KOŠULJE: Ovo je JEDINA BOJA brusa koja SE NE VIDI, spasite se BLAMA

Ovo je jedina boja grudnjaka koja se ne preslikava ispod bele košulje

Objavljeno:

Većina žena svakodnevno na posao nose bele majice, ili košulje, ali ovo je jedina boja grudnjaka koja se ne oslikava ispod bele boje!

Naravno, bela zvuči kao logičan odgovor, ali često naša želja za uniformisanjem stvori kontra efekat i naš torzo izgleda kao jednolična masa. Stoga se kao bolja opcija nameće grudnjak bež boje.

Priznajemo, on jeste vrlo praktično rešenje, ali nedostaje mu doza seksepila i onaj „wow“ efekt koji pogoduje da se zbog dobrog grudnjaka osećamo još bolje u svojoj koži.

Stoga stručnjaci otkrivaju modni savet koji će vas isprva iznenaditi, ali dame koje su ga isprobale tvrde da deluje – ispod bele majice treba obući grudnjak crvene boje.

Brushalter
foto: Profimedia, Ilustracija

Premda je reč o upečatljivoj nijansi, u postizanju „maskirnog izgleda“ i stapanju s belom majicom deluje jednako dobro kao i grudnjaci u boji mesa.

Iako je u to možda teško poverovati, nauka iza toga zapravo je prilično jednostavna.

„Koža ima crvene tonove, pa se crveni grudnjaci prilično dobro stapaju pod belom košuljom“, otkriva Edrijen Koleon Gaskel, predstavnica francuske kuće donjeg rublja Simone Perele.

Ipak, pre nego se odlučite da isprobate ovaj trik, važno je obratiti pažnju na jednu stvar. Naime, postoji značajna razlika između crvenog i ružičastog grudnjaka pa treba pripaziti na suptilne podtonove.

Da bi ovaj trik bio što efikasniji, najbolja opcija je grudnjak tamno crvene boje (bliže bordo); stručnjaci navode – izbegavajte boju fuksije i vruće ružičaste tonove, piše Miss7.

Bonus video: Humanitarno kuvanje sa poznatim ličnostima

00:44

Humanitarno kuvanje sa poznatim ličnostima

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.