OVO JE NAJVREDNIJI PREDMET U KUĆI NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ: Nosi OGROMAN značaj, a VREDI BOGATSTVO
Jelena i Novak, Foto: Ella Ling / Shutterstock Editorial / Profimedia

paŽnja

OVO JE NAJVREDNIJI PREDMET U KUĆI NOVAKA I JELENE ĐOKOVIĆ: Nosi OGROMAN značaj, a VREDI BOGATSTVO

Iako na teniskom terenu Novak Đoković beleži istorijske uspehe, van njega njegova najveća pobeda je srećan i izbalansiran porodični život sa suprugom Jelenom i njihovo dvoje dece. Njihov sin Stefan i ćerka Tara su centar njihovog sveta, i uvek se trude da provode svaki slobodan trenutak zajedno kao porodica

Objavljeno:

Novak i Jelena Đoković posvećeno se trude da svoju decu nauče važnim životnim vrednostima kroz igru, a naglasak stavljaju na to da njihovi naslednici izrastu u dobre i mudre ljude sa širokim vidicima. Kako bi ostvarili ove ciljeve, pažljivo su sredili dečiju sobu svojih mališana, prepoznajući važnost okoline u kojoj deca provode najviše vremena.

Njihov stan odiše minimalističkim stilom, sa svetlim bojama koje pružaju osećaj prostranstva i spokoja. Drvo, kao prirodan materijal, dominira u uređenju enterijera, unoseći toplinu i prirodni osećaj u prostor. Na policama se nalazi obilje knjiga, koje Đokovići smatraju najvrednijim predmetima u svakom domu, jer znaju koliko je znanje dragoceno za razvoj svakog deteta. Deca Novaka i Jelene imaju mnogo interesantnog i edukativnog materijala za učenje, što im omogućava da radoznalo istražuju svet oko sebe.

Jelena Đoković, Novak Đoković, Novak i Jelena Đoković, Jelena i Novak Đoković
foto: Printscreen/Instagram/jelenadjokovicndf

Jelena je sa pažnjom i brižljivošću odabrala svetao i mekan tepih za dečiju sobu pre nekoliko godina, a na njemu je postavila stazicu idealnu za igru autićima. Svesni činjenice da deca najviše vremena provode igrajući se na podu, posebnu pažnju posvećuju ovom delu prostora. Igračke koje stimulišu razmišljanje, logičko rešavanje problema i učenje u opuštenoj i zabavnoj atmosferi su svuda unaokolo, čineći njihov dom pravim centrom zabave i učenja.

Novak i Jelena shvataju koliko je njihova uloga kao roditelja važna i kako mališani pažljivo oponašaju sve što rade. Stoga se trude biti primer svojoj deci, izbegavajući da čine ono što ne bi želeli da njihova deca rade u budućnosti. Njihov predan odnos prema obrazovanju i vrednostima, isprepleten sa ljubavlju i podrškom, pruža deci stabilan oslonac za rast i razvoj u sigurnom i podsticajnom okruženju.

Novak Đoković, Novak i Jelena Đoković, Jelena Đoković
foto: Printscreen/Instagram/@djokernole

- Znam samo da moram dosta sebe da dovedem u red pre nego što bilo šta uradim, kažem ili posavetujem svoju decu. Govorim deci šta ne treba da rade i u stvari ja to ne smem da radim, jer naša dela govore više od reči. Kada sam se bavila tehnologijom u kući, ja sam se toliko podesila, da televizor uopšte ne palim osim kad Novak igra tenis - zaključila je Jelena.

Bonus video:

00:34

Novak Đoković slavi Novu godinu

(Espreso/Najžena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.