AKO ŽELITE DOBAR BRAK OVO SU NAJBOLJE ŽENE HOROSKOPA: Račice će vam dati SVE, STRELČEVE zaobiđite u širokom luku
Srećan brak, Foto: Profimedia

astro kutak

AKO ŽELITE DOBAR BRAK OVO SU NAJBOLJE ŽENE HOROSKOPA: Račice će vam dati SVE, STRELČEVE zaobiđite u širokom luku

Najbolje brakove ćete imati sa ovim ženama, ali one na dnu, bolje da zaobiđete ako vam je ludi kamen na pameti

Objavljeno:

Treba dugo vremena da nekoga zaista i upoznamo. Ono što bi u početku mogla biti slatka partnerova navika, sa vremenom može postati najgora osobina koju partner može imati. Međutim, ono što zaista uništava brak je sukob ličnosti, a toliko toga zavisi i od našeg horoskopskog znaka.

U nastavku saznajte kakve su supruge žene Zodijaka, od najbolje do najmanje dobre.

Manekenka
foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

1. Rak

Ako tražite lojalnost i dobre, stabilne temelje, supruga rođena u znaku Raka idealna je za vas. Žene u znaku Raka vole porodični život i zaista vole biti u braku. Oženiti ženu Raka znači oženiti nekoga ko je posvećen zajednici i ko vas nikad neće lagati. Ima sličnu ličnost kao i vuk: ostaje sa jednim partnerom ceo život. Njene namere su dobre i ona je jedna od najboljih horoskopskih supruga.

2. Ribe

Žene u znaku Ribe izuzetno su nadarene za davanje ljubavi i ne štede ni na čemu jer žele biti sigurne da ste vi srećni. Vrlo su draga i kreativna bića. Iako Ribe često menjaju raspoloženja, ako ih shvatite, otkrićete osobu prepunu neizmerne lepote i razumevanja. Žene Ribe su odane i inteligentne.

3. Vaga

Ovo je znak Zodijaka u kom su rođeni najlepši ljudi. A to vredi dvostruko za žene. Vage su dinamični mislioci i imaju na umu dugoročne ciljeve koji će vas nadahnuti i uzbuditi. Žena Vaga nikad vas neće varati jer ono šta želi dobija ljubaznošću, a ne manipulativnim sredstvima. Žene Vage vole seks i romantiku i spremne su eksperimentisati.

4. Bik

Iako ćete se često naći u ljubavnim raspravama sa svojom partnerkom u znaku Bika, otkrićete da ovakvi sukobi zapravo mogu uticati na brak na vrlo pozitivan način. Žene u Biku vrlo su inteligentne, tako da njima nije sve u fizičkom izgledu; morate ih zaintrigirati svojim umom kao i svojim telom. Ova žena je čvrsta i odana te neverovatna majka.

Manekenka
foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

5. Vodolija

Žena Vodolija je snažna i nezavisna i ugodna životna partnerka. Jedino na šta zaista morate pripaziti je dosada, jer ona ne može i neće tolerisati dosadu u vezi. Te su dame jako pametne, pa ćete ih u tome morati pratiti. Međutim, ako ste na istoj talasnoj dužinii, biti životni partner ženi u Vodolijijedna je od najboljih stvari koja vam se mogla dogoditi.

6. Jarac

Voditi domćinstvo, ići na posao i odgajati decu je težak zadatak, ali žena u Jarcu može sve to plus održavati srećan brak. Kad se oženite ženom Jarcem, sve će ići po redu, prema rasporedu i na vreme. Ona je vrlo organizovana žena i iako je đavolica u krevetu, pravi je računovođa u kući.

10. Lav

Imati ženu Lavicu prava je čast, ali pripazite na promene raspoloženja. Njene promene raspoloženja su svima poznate, a ako ne dobije ono što želi, čuvajte je se. Pripremite se na "uragan" jer ova žena neće podneti ništa manje od onoga šta želi i učiniće sve da to i postigne, sa vama ili bez vas.

Manekenka
foto: pbc / Mavrixphoto / Profimedia

11. Ovan

Žene u Ovnu su veličanstvene, lepe i predivne. Vrlo je lako zaljubiti se u ženu Ovna i ona je jako pametna i vrlo samopouzdana i sposobna. Kao supruga neverovatno je odana, ali očekuje "nagradu" za tu odanost, a ako je ne dobije tada će ona biti prva koja će vas ostaviti radi drugog. Vatra koja ovu ženu u Ovnu čini tako strastvenom i prekrasnom upravo je ona vatra koja će vas spaliti ako je razočarate.

12. Strelac

Ako volite nikad ne znati na čemu ste, onda se svakako oženite ženom u Strelcu. Te su žene izvanredne, sve dok rade ono što žele. One žele slobodu više od predanosti, a iako nameravaju biti odane i pažljive u braku, daleko su više zainteresovane za vlastite kreativne planove. Opuštene žene su divni partneri, sve dok se možete baviti njihovom neobičnošću. Ako se možete nositi sa njenom čudnovatošću, bićete u braku koji je blizu savršenstva.

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve:

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/ Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.