SAN U ŠUMI NE MORA UVEK BITI BEZAZLEN: Evo šta to znači po sanovniku, FRAPIRAĆETE SE SIGURNO
Šuma, Foto: Profimedia

specifičnost snova

SAN U ŠUMI NE MORA UVEK BITI BEZAZLEN: Evo šta to znači po sanovniku, FRAPIRAĆETE SE SIGURNO

Šume su tako prikazane, jer savršeno predstavljaju mesta koja su vam nepoznata i u kojima možete lako zalutati

Objavljeno:

Snovi o šumi su veoma specifični, pogotovo jer se uglavnom dele na to da vas neko juri, da lutate ili da ste u nekoj kolibi.

Za to se možda mogu delićem okriviti horor filmovi, ali snovi ipak nose neko dublje značenje od jezive i sablasne atmosfere koju viđamo na filmu, kada je u pitanju šuma.

Šume su tako prikazane, jer savršeno predstavljaju mesta koja su vam nepoznata i u kojima možete lako zalutati. Ovakvo viđenje se može odnositi na to da se sanjar suočava ili sa nečim zlonamernim ili sa nečim veoma lepim.

Uprkos uznemirujućem raspoloženju kada sanjate da ste u šumi, prilično je značajno, u stvari, ovo je magično mesto gde se sanjar transformiše - osim ako se ne oduprete ovom unutrašnjem buđenju.

Stres, San, Spavanje, Umor
foto: Profimedia

Unutar šume ćete se suočiti ili sa pretećom opasnošću, utočištem ili pak šansom za avanturu.

Onaj koji sanja da je u šumi mora prvo da shvati na osnovu teme da li je ovo poziv iz nesvesnog da se promeni ili se odnosi na spoljnu pretnju koju ne razumete u potpunosti.

Tamna šuma u ​​vašem snu ne samo da vam govori da vam je ovo nesvesno, već i drveće koje vas okružuje predstavlja sam život i razmišljanje o ličnom razvoju, duhovnosti i individualnom rastu.

Ako trčite kroz šumu u snu, to znači da ste zakoračili u svet nepredvidivog. Čak šta više, ako je u pitanju bežanje od nekog, onda vam to govori da se ne snalazite dobro sa nepoznatim stazama i da tragate za komforom u poznatom okruženju, prenosi "Dreamdictinary.com"

03:41

Sanjao je naluđe snove i nije ni očekivao na koji će se način ostvariti

(Espreso/Ona.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.