Strelčevi, odvucite partnera u krevet, danas je dan za to (GIF)

SAZNAJTE IZ HOROSKOPA

Strelčevi, odvucite partnera u krevet, danas je dan za to (GIF)

Pripadnici pojedinih znakova bi trebalo da rade na svojoj edukaciji ili da upišu neki kurs jer ih očekuje unapređenje ili novi posao
Objavljeno:

Iza brda, iza brega, gde vas jedna zvezda čeka; otkrijte šta vam ona danas govori. Ovan Ljubav: Vaš partner oseća da nešto nije uredu i očekuje od Vas da sednete i malo otvorenije porzgovarate o dešavanjima u Vašoj vezi. Posao: Nervozan dan na poslu. Imaćete problem da se skoncentrišete na svoje obaveze. Pripazite da ne napravite neke veće greške u toku izvršavanja svoih poslovnih obaveza. Zdravlje: Ne vidim ozbiljnije komplikacije tokom dana, Imaćete periodične nalive nervoze, ali kada se pogleda situacija u globalu, Vi ste generalno nervozni po prirodi, to je negde Vaše pravo lice.

tumblr
Bik Ljubav: Tražite garanciju u ljubavi, tražite tehnički nešto što ne postoji. Ako nastavite sa takvom postavkom voljena osoba će se udaljiti od Vas izgubiće interesovanje. Morate shvatiti da i Vaš partner nema garanciju šta ćete Vi uraditi, pa je opet tu. Posao: Solidni aspekti vezano za polje poslovanja. Ne vidim neke komplikacija. Postoji mogućnost novčanog dobitka. Zdravlje: Obratite pažnju na ishranu. Veliki ste hedonista, tako da znate popiti i pojesti više nego što prija Vašem organizamu i na taj način otvarate vrata različitim zdravstvenim komplikacijama.
tumblr
Blizanci Ljubav: Pokazujete veliku nervozu, površnost. Partnera počinje da brine Vaše ponašanje i razmišlja da li sa Vama može ikada planirati nešto ozbiljnije. Pokušajte da malo korigujete svoju postavku. Posao: Mogli bi ste da razmislite o nekoj edukaciji, završetku nekog kursa. Zaposlenim pripadnicima ovog znaka može da koristi da napreduju u poslu, a nezaposlenim da povećaju mogunost pronalska novog posla. Zdravlje: Problemi sa plućima, disajnim organima. Morate biti oprezni , postoji mogućnost i da imate manje oštećenje bronhija.
tumblr
Rak Ljubav: Partneru je više dosadilo da sluša Vaše zanovetanje, kako je samo Vama teško, i kako uvek nađete obrazloženje da niste krivi što neke stvari nisu završene. Morate naučiti da preuzmete odgovornost za svoje propuste i potražiti način da to rešite, a ne obrazloženje. Posao: Aspekti su Vam povoljni po pitanju posla. Imaćete priliku da sa prijateljima razgovarate i o nekoj novoj poslovnoj ponudi, vreme za promene. Zdravlje: Ne vide se bilo koje ozbiljnije komplikacije. Vidi se samo da ste Vi iz nekog razloga uplašeni i bojite se za Vaše zdravlje, ali realan razlog ne postoji.
tumblr
Lav Ljubav: Imate povoljne aspekte da pokažete svoja osećanja partneru, ako Vas nešto muči da se otvorite, kažete u čemu je problem, i partner će to shvatiti, pokušati da Vam pomogne. Posao: Postali ste jako neprilagodljivi na polju poslovanja. Tokom danšnjeg dana će Vam sve smetati na poslu, imaćete osećaj da ste ustali na levu nogu. Zdravlje: Problemi sa krvnim pritiskom, a u popodnevnim satima moguće manje glavobolje.
tumblr
Devica Ljubav: Vašem partneru nije jasno što se toliko zamarate sitnicama i želite sve da držite pod kontrolom. Emocije, emotivna priča ne može se držati pod kontrolom, već se morate opustiti i bezuslovno davati, rezultate ne možete predvideti. Posao: Poslovni aspekti su Vam povoljni, ne vidim neke značajnije promene, ali davaćete solidne rezultate u toku današnjeg dana. Zdravlje: Stomačni problemi. Mada veća verovatnoća da će do tih problema doći na nervnoj bazi, a ne zbog nekog fizičkog oštećenja ili tegobe.
tumblr
Vaga Ljubav: Veliki problem da pokažete svoja osećanja. Jednostavno iza Vašeg šarma i finih manira se vidi da ste emotivno površni, da više koristite racio, tako da morate malo da se opustite, a to ćete uraditi tako što ćete početi manje da sumnjate. Posao: Moguća pohvala na poslu. Šefovi su zadovoljni Vašim radom. Vage koje ne rade, mogu imati povoljne vesti vezane za novi posao. Zdravlje: Malaksalost, moguće vrtoglavice. Ako se to stanje ponovi više puta, morate se konsultovati sa lekarima, jer postoji mnogo razloga zašto se može javiti tako stanje.
tumblr
Škorpija Ljubav: Imate odlične aspekte da sa svojm partnerom stvarate neke veće planove. Ako ste slobodni, odličan dan da nešto konkretnije odradite po tom pitanju. Posao: Poslovni aspekti Vam nisu baš sajni. Morate malo obratiti pažnju na svoju komunikaciju. Pokušajte da budete otvoreiji prema kolegama, često ne mogu da definišu da li ste ljuti, ili Vas nešto drugo muči. Zdravlje: Moguće komplikacije sa krvnom slikom. Ne bi bilo loše da idete kod lekara i obavite osnovne preglede.
tumblr
Strelac Ljubav: Vaš partner počinje da sumnja u Vas. Ne kažem da za tako nešto ima razloga, ali to je samo pokazivač da niste dovoljno posvećeni svom partneru. Posao: Pripadnici znaka Strelca koji ne rade, mogli bi da se malo angažuju tokom ovog dana, jer imaju povoljne aspekte da dođu do informacija koje mogu biti značajne za zaposlenje. Zdravlje: Bolovi u leđima moguće su i manje tegobe sa kičmom. Ako se izlažete fizičkom radu, ili na svoju ruku radite vežbe, dižete tegove bez nadozra stručnog lica, morate obratiti pažnju, moguće povrede.
tumblr
Jarac Ljubav: Nerazumevanje sa partnerom. U komunikaciji se ponašate dosta tvrdoglavo i drsko, a da toga niste ni sveni. Na sve to se čudite zašto Vas partner pruža otpor i ljuti se. Pre nego što bilo šta kažete razmislite više puta i nađite adekvatan način. Posao: Poslovni aspekti su Vam povoljni, Moguć novčani dobitak ali isto tako se vidi da se može desii da šef ima neke planove za Vas. Zdravlje: Moguće tegobe za bubrezima i jetrom. Ako osetite mučnine, bolove u predelu stomaka, obratite se lekaru.
tumblr
Vodolija Ljubav: Imate povoljne aspekte da sa svojim partnerom razrešite nesuglasice koje traju već duži vremenski period. Za pripadnike znaka Vodolije koju su u prekidu veze, imaju povoljne aspekte za obnavljanje kontakta. Posao: Povoljni aspekti za planiranje nekog privatnog posla. Ljudi koji nisu u mogućnosti da tako nešto planiraju, vidi se da mogu doći do dodatnog načina zarade, honorarnog posla. Zdravlje: Ne vidim neke ozbiljnije komplikacije na polju zdravlja. Bitno je da se malo opustite, potrebno Vam je malo više odmora, sna.
tumblr
Ribe Ljubav: Vaš partner pokušava da razume Vaše strahove, sumnje, želi da Vam pomogne. Pokušajte da budete otvoreniji, konkretniji u komunikaciji, nemojte izokretati stvari i prikrivati bitne detalje. Posao: Povoljni aspekti na poslovnom polju, pogotovo za pripadnike ovog znaka koji se bave kreativnim poslom, nekom umetnickom granom. Zdravlje: Moguči bolovi u zglobovima, kostima, smetnje sa kičmom. Postoji mogućnost da imate manjak kalcijuma, posvetujte se sa lekarima.
tumblr
Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: astrousluge.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.