CAKU ZA BORANIJU MORATE DA ZAPIŠETE ODMAH: Biće UKUSNIJA samo ako u nju DODATE 1 SASTOJAK
Boranija, Foto: Printscreen/Youtube/jelajelena1bakinakuhinja

ZAPIŠITE JE

CAKU ZA BORANIJU MORATE DA ZAPIŠETE ODMAH: Biće UKUSNIJA samo ako u nju DODATE 1 SASTOJAK

Postoji jedna caka koja će vam pomoći da boranije bude još ukusnija

Objavljeno:

Napravite jednostavnu boraniju u kojoj će cela porodica uživati.

Ručak za desetku, a ukus fenomenalan.

Postoji jedna caka koja će vam pomoći da boranije bude još ukusnija.

Boranija
foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

POTREBNI SASTOJCI

boranija - 1 kg

so

beli luk - 4 - 5 čenova

ulje - 1 šolja

aleva paprika - 1 kašičica

mirođija

NAČIN PRIPREME

Boranija
foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

Boranija se očisti, opere i preliva hladnom vodom. Posoli se.

Kuva se dok ne omekša. Procedi se i stavlja se u posudu za pečenje.

Ulje se zagreva. Dodaju se isečeni čenovi belog luka i nakon što promene boju, dodaje se aleva paprika.

Boranija se preliva vrelim uljem.

Boranija
foto: Printscreen/Youtube/ Bokina kuhinja

Stavlja se u prethodno zagrejanu rernu na 220 stepeni. Peče se 20-25 minuta.

Nakon što se izvadi iz rerne posna boranija se posipa sitno isečenom svežom mirođijom.

Prijatno uz ovu boraniju u rerni!

(Espreso/Bonaepti.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.