EVO KAKVO ZNAČENJE IMAJU SNOVI O AVIONU: Da li ste sanjali NESREĆU ili da LETITE?
Avion, Foto: Promo

SANOVNIK

EVO KAKVO ZNAČENJE IMAJU SNOVI O AVIONU: Da li ste sanjali NESREĆU ili da LETITE?

Avioni u snovima su simboli nade i želje za istraživanjem novih životnih puteva

Objavljeno:

Snovi o avionu su obično pozitivni snovi koji vam govore o vašim osećanjima, pogotovo o tome gde se nalazite u životu i gde osećate da idete.

Avioni u snovima su simboli nade i želje za istraživanjem novih životnih puteva. Sanjati da ste putnik u avionu sugeriše da je vaš život u prelaznom periodu. Ali, ukoliko sanjate da upravljate avionom, znači da pokušavate da napravite neki novi projekat, gde sletanje znači uspeh, ali pad znači neuspeh.

San, Kinezi
foto: Kineska medijska grupa

Avionska nesreća

Snovi o avionskim nesrećama simbolizuju vaše emocije u realnosti. Ako sanjate o avionskoj nesreći, to verovatno predstavlja neki oblik unutrašnjeg nemira.

Za ove snove se kaže da predstavljaju bitke koje se vode između našeg svesnog i nesvesnog uma. Vaša podsvest vas možda podstiče da idete jednim putem, ali vaš um će možda želeti da idete drugim.

Avion na zemlji

Sletanje aviona često simbolizuje postignuće ili da je teška životna faza završena. U stvarnom životu ste možda imali emocije koje su bile van kontrole ili ste imali probleme koji su bili "u vazduhu", ali sada su rešeni, pošto ste "sleteli".

Avion
foto: TRISTAR PHOTOS / Alamy / Alamy / Profimedia

Ako pak sanjate avion na zemlji, tek nakon nesreće, onda to može sugerisati na anksioznost kao na vašeg velikog neprijatelja, jer vam "ruši" ambicije.

Avion koji ne može da poleti i ostaje na zemlji, pokazuje da vas nešto ipak drži zatočenim u istom mestu. Nešto vas koči i ne dovoljava vam da "pustite krila" vašim potencijalima i novom načinu življenja, prenosi "Atlasmythica.com".

05:57

KAKO SE REŠITI NESANICE? Sertifikovani trener spavanja otkrila šta OBAVEZNO IZBEGAVATI ako želimo miran i kvalitetan san

(Espreso7Telegraf)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.