OMEKŠIVAČ NE SLUŽI SAMO ZA VEŠ: Ima još jednu SJAJNU PRIMENU, oduševićete se
Onekšivač, Foto: Andy Selinger / Avalon / Profimedia

SJAJNO

OMEKŠIVAČ NE SLUŽI SAMO ZA VEŠ: Ima još jednu SJAJNU PRIMENU, oduševićete se

Omekšivač za veš nije jedno od sredstava u domaćinstvu koje doživljavamo multifunkcionalno, kao na primer sirće, ali to i te kako može da bude.

Objavljeno:

Iako možda niste razmišljali o tome, ali omekšivači za veš mogu biti veoma korisni i kod pranja podova u vašem domu.

Razbijte svoju rutinu čišćenja i operite koji put podove omekšivačem – rezultat će biti vidljivo čistiji podovi. Umesto uobičajenog sredstva za pranje podova, jednostavno u kantu s vodom sipajte čep omekšivača, prenosi Housedigest.

Zašto je omekšivač efikasan pri čišćenju podova?

Odgovor leži u njegovim svojstvima. Ista svojstva koja ga čine korisnim za odeću takođe se mogu koristiti na inovativne načine u celom domu, od čišćenja pa do osvežavanja mirisa u raznim prostorijama. Omekšivači se obično koriste za omekšavanje odeće i davanje dugotrajnog prijatnog mirisa tkaninama. Deluje tako da zaštite površinu tekstila kako bi ostao gladak i kako bi se sprečilo nakupljanje statičkog elektriciteta. Korišćenje omekšivača za pranje podova može biti isplativo, a to je proizvod koji se verovatno već nalazi u vašem domaćinstvu. Ne zahteva nikakvu posebnu opremu, samo vašu uobičajenu krpu, kantu i malo tople vode. Dodatan plus je njegova primenjivost kod različitih vrsta podova.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.