OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU PRVAE ZVEZDE: Gde god da se pojave svi gledaju u NJIH, zrače JAKOM ENERGIJOM
Dženifer Aniston, Foto: Profimedia

astro

OVI HOROSKOPSKI ZNAKOVI SU PRVAE ZVEZDE: Gde god da se pojave svi gledaju u NJIH, zrače JAKOM ENERGIJOM

Njihov stil, harizma i magnetizam čine ih neodoljivim u svakoj situaciji

Objavljeno:

Postoje određeni znaci horoskopa koji se ističu svojom izuzetnom glamuroznošću. Oni su poput zvezda na nebu, uvek privlače pažnju svojim sjajem i šarmom.

Njihov stil, harizma i magnetizam čine ih neodoljivim u svakoj situaciji.

Horoskop
foto: Paolo Gallo Modena P.IVA 11478570010 / Panthermedia / Profimedia

Lav

Lavovi su poznati po svom samopouzdanju i šarmu, pa privlače pažnju svuda gde se pojave. Njihov stil je glamurozan i ekscentričan, vole da se ističu i nose luksuzne komade odeće i nakita. Lavovi su prirodno harizmatični i imaju smisao za dramu, što ih čini pravim zvezdama u bilo kojoj situaciji.

Vaga

Vage su poznate po svom izraženom smislu za estetiku i harmoniju. Njihov stil je sofisticiran i elegantan, uvek pažljivo odabran. Vage su veoma društvene i često su okružene poznatim i uticajnim ljudima. Njihov šarm i diplomatske veštine čine ih privlačnim i glamuroznim u svim situacijama.

Horoskop
foto: Cigdem Simsek / Panthermedia / Profimedia

Škorpije

Škorpije odišu tajanstvenošću i senzualnošću. Njihov stil je misteriozan i provokativan, često se odlučuju za tamne boje i seksi komade odeće. Škorpije su veoma strastvene i privlačne, a njihova magnetična ličnost čini ih neodoljivima. Uvek su spremne da se istaknu i zasijaju u svakoj prilici.

01:49

KAD SE SPOJE ASTROLOGIJA I RELIGIJA! Osveštana državna zgrada gde se sudilo Draži, astronumerolog proverio ENERGIJU nakon molitve

(Espreso/24sedam)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.