AKO ČISTITE WC ŠOLJU OVIM SREDSTVOM, SPREMITE SE ZA RENOVIRANJE KUPATILA: Ostavlja OGREBOTINE i menja BOJU
WC šolja, Foto: Printscreen/Youtube/ Clean My Space

održavanje doma

AKO ČISTITE WC ŠOLJU OVIM SREDSTVOM, SPREMITE SE ZA RENOVIRANJE KUPATILA: Ostavlja OGREBOTINE i menja BOJU

Toliko je prirodnih rešenja za čišćenje WC šolje, ovo sredstvo ne mora biti među vašim izborima

Objavljeno:

Neka sredstva vrlo dobro očiste kupatilo, ali nas pritom uguše, druga nas ne uguše, ali oštete sve šzto smo njima dotakli. Ima toliko prirodnih sredstavca za čišćenje wc šolje, da nema potreba lkoristiti komercijalna, poznata sredstva.

Dugoročno čišćenje hlorom i sredstva koja sadrže bilo šta za izbeljivanje, može oštetiti površine u vašem kupatilu, a nikome se na ovu krizu ne renovira ovaj deo kuće.

WC šolja, WC, Čišćenje
foto: Profimedia

Ova popularna sredstva za čišćenje, koja proizvođači preporučuju samo čišćenje toaleta iznutra , dovode do korozije i zatamnjivanja površine glazure.

Zašto biste izbegavali upotrebu proizvoda na bazi hlora za čišćenje, beljenje i dezinfekciju celog kupatila?

Takvi proizvodi sadrže jake hemikalije koje imaju mnogo negativnih efekata na kupatilo. To je npr. promena boje ili ogrebotine. Ovi efekti su najuočljiviji na daskama na WC šolji.

Stručnjaci preporučuju da se kupatila čiste mekom krpom i mešavinom tople vode sa sapunom. Savetuju i upotrebu domaćih proizvoda za čišćenje od prirodnih sastojaka.

HRVATICE POSLE ZADRUGE OTIŠLE NA SELO! Paula i Monika u skroz prirodnom izdanju zaigrale KOLCE usred njive, pokazale i poljski WC:

00:27

HRVATICE POSLE ZADRUGE OTIŠLE NA SELO! Paula i Monika u skroz prirodnom izdanju zaigrale KOLCE usred njive, pokazale i poljski WC

(Espreso/ Naj žena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.