KADA RASKINETE SA NJIMA, NEĆE VAS OSTAVITI NA MIRU: Ova 3 horoskopska znaka uhodiće vas pola života
Horoskop, Foto: Martyn Vickery / Alamy / Profimedia

OSVETOLJUBIVI SU

KADA RASKINETE SA NJIMA, NEĆE VAS OSTAVITI NA MIRU: Ova 3 horoskopska znaka uhodiće vas pola života

Njihova strastvena priroda i želja za kontrolom često je podstiču na praćenje i istraživanje života svojih bivših partnera

Objavljeno:

Raskid ljubavne veze nekima posebno teško pada. Neki horoskopski znakovi se ističu svojom upornošću i neobičnom reakcijom na njih.

Umesto da prihvate kraj veze, oni se odlučuju za nešto drugo - uhođenje svojih bivših partnera.

Ovi horoskopski znakovi ne odustaju lako i umesto toga odlučuju da prate svaki korak svojih bivših.

Škorpija

Prva na listi je Škorpija, znak strasti i intenziteta. Kada se Škorpija oseća povređeno ili odbačeno, njegova prirodna reakcija je da se drži za prošlost i uhodi svog bivšeg partnera. Njegova strastvena priroda i želja za kontrolom često je podstiču na praćenje i istraživanje života svojih bivših partnera. Za Škorpiju, to je način da održi osećaj blizine i da se osveti za raskid.

Rak

Rak, znak koji karakterišu osetljivost i emotivnost, takođe se ističe kao uhoda nakon raskida. Rakovi su duboko emotivni i teško se nose s gubitkom. Zato, kako bi održali vezu s bivšim partnerom, mogu da se odluče za uhođenje. Njihova potreba za sigurnošću i bliskošću može da ih podstakne na praćenje svakog koraka bivšeg partnera.

Blizanci

Razigrani i znatiželjni Blizanci mogu se pokazati pravim uhodama nakon raskida. Oni vole da budu u toku s događajima u životima drugih ljudi. Kada dođe do raskida veze, mogu da se osećaju izgubljeno, a znatiželja može da ih nagna da prate svoje bivše partnere kako bi saznali šta se događa u njihovim životima. Za Blizance, to je način da se drže blizu onoga što su nekad imali.

Bonus video

02:42

OVO SU JASNI ZNACI DA STE U VEZI DA PATOLOŠKI LJUBOMORNOM OSOBOM! Ako se vaš partner ponaša OVAKO, vreme je za RASKID

(Espreso/index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.