TRIK OD 5 SEKUNDI ZA ČIŠĆENJE KUPATILA: Jedino tako ćete ukloniti sve MRLJE OD KAMENCA (VIDEO)
Kupatilo, Foto: Printscreen TikTok/cleanwithvania

VAŽNO

TRIK OD 5 SEKUNDI ZA ČIŠĆENJE KUPATILA: Jedino tako ćete ukloniti sve MRLJE OD KAMENCA (VIDEO)

Koliko god želeli da vaše kupatilo uvek bude predivno i blistavo čisto, njegova česta upotreba dovodi do toga da mrlje od vode, sapunice, ali često i buđ i plesan budu prisutni u njemu čak i ukoliko ga redovno održavamo.

Objavljeno:

Tvrdokorne mrlje od tvrde vode, poznate i kao kamenac, mogu se vrlo lako nakupiti na vašim tuševima i slavinama, zbog viška minerala koji se nalaze u tvrdoj vodi, a može ih biti prilično teško očistiti, prenosi Mirror.

Srećom, vešta ekspertkinja za čišćenje sada je podelila svoj ‘trik od pet sekundi’ za uklanjanje mrlja od tvrde vode, a ne može biti lakši. U videu na TikToku koji je oduševio obožavaoce čišćenja, žena po imenu Merilin je napisala: ‘Trik za život. Utrljajte vosak za sveće na svoju slavinu. Voda će odmah iscuriti. Nema više mrlja od tvrde vode’.

Snimak prikazuje Merilin, koja objavljuje savete pod korisničkim imenom @mmarlo__5862, kako trlja običnu sveću po slavini, pre nego što ispere vosak, uz opasku da trik funkcioniše odlično. Površina tek očišćene slavine izgledala je sjajno i bez mrlja, što je impresioniralo mnoge pratioce ove ekspertkinje za čišćenje.

Jedna osoba je komentarisala: ‘Oduševljena sam, mrzim mrlje od vode’, a drugi je dodao: ‘Kunem se da na ovoj aplikaciji učimo više nego ikada u školi’. Treća osoba je napisala: ‘Ovo mi menja život, radim to odmah čim dođem kući’, prenosi Večernji list.

Prema veb stranici za dom i vrt Dengarden, poznato je da je vosak za sveće bezbedna, netoksična i biorazgradiva alternativa otrovnim sredstvima za čišćenje, i da je efikasan u borbi protiv mrlja od tvrde vode i nakupljanja minerala. Sve što treba da uradite je da prstom utrljate vosak na slavinu, glavu tuša ili vrata tuša, potpuno ga prekrivši otopljenim voskom od sveće pre nego što ga ostavite da se ohladi otprilike pet minuta kako biste mu dali vremena da se još jednom stvrdne. Ostatak voska tada se može isprati toplom vodom i sapunom, otkrivajući blistavu površinu.

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.