OČEKUJE NAS VAŽAN DOGAĐAJ 3. JULA, A LJUDIMA SE SPREMA HAOS: Ako želite USPEH, treba da uradite SAMO JEDNO
Pun Mesec, Foto: Profimedia

važno

OČEKUJE NAS VAŽAN DOGAĐAJ 3. JULA, A LJUDIMA SE SPREMA HAOS: Ako želite USPEH, treba da uradite SAMO JEDNO

Ovaj astrološki događaj često se tumači kao vreme kada se mogu postići značajni rezultati, posebno u oblasti karijere, poslovnih projekata i ostvarenja dugoročnih ciljeva

Objavljeno:

Pred nama je važan astrološki događaj, jer nas 3. jula očekuje pun Mesec u znaku Jarca koji simbolizuje kraj jednog životnog ciklusa.

Jarac je zemljani znak koji se tradicionalno povezuje s ozbiljnošću, disciplinom, ambicijom i strpljenjem.Pun Mesec u Jarcu stoga može pojačati ove karakteristike i usmeriti pažnju na praktičnost, postizanje ciljeva i društveni status.

Ovaj astrološki događaj često se tumači kao vreme kada se mogu postići značajni rezultati, posebno u oblasti karijere, poslovnih projekata i ostvarenja dugoročnih ciljeva. Pun Mesec u Jarcu može podstaći ljude da budu izuzetno ambiciozni, organizovani i disciplinovani u svojim nastojanjima da postignu uspeh.

Može doneti i osećaj odgovornosti i obaveza, ali i inspirisati ljude da preuzmu vođstvo i kontrolu nad svojim životom.

Pun mesec
foto: Profimedia

Osim toga, pun Mesec u Jarcu takođe može podstaći introspekciju i refleksiju o postignućima i postavljanju dugoročnih ciljeva. Može motivisati ljude da budu ozbiljni u vezi sa sopstvenim vrednostima i postupcima i da budu svesni svoje odgovornosti prema sebi i drugima.

Važno je napomenuti da astrološki događaji poput punog Meseca u Jarcu mogu imati različite interpretacije i uticaje na pojedince, zavisno od drugih aspekata u njihovom natalnom horoskopu i ličnim iskustvima. Astrologija pruža okvir za razumevanje tih energija, ali na kraju svako ima svoju jedinstvenu interpretaciju i iskustvo povezano s ovim događajem.

RAK

Pun Mesec će se odigrati u vašem sedmom polju, tako da će partnerski odnosi biti u fokusu. Ukoliko imate važnog poslovnog partnera, znajte da će odnos biti na testu, a vaši stavovi potpunbo različiti. Jednostavno, vreme je da stare stvari i loše procene ostavite iza sebe kako biste mogliu da krenete napred. Ako ste u braku, partner će vas pritiskati i takav odnos će biti u krizi. Probajte da pronađete kompromisno rešenje.

JARAC

Pun Mesec u prvom polju donosi vam ličnu transformaciju. Odluke koje budete donosili imaće uticaj na naredne mesece. Jednostavno možete lako da završite jedan životni ciklus, jer samo tako možete da započenete bilo šta novo.

OVAN

Ovaj astrološki period odigraće se u vašem desetom polju, što znači da će posao biti bitan segment u narednim danima. Nije isključeno da ćete morati da donesete odluku koja će uticati na budućnost vašeg rada u firmi. Moguća je promena posla ili odluka o promeni načina rada.

VAGA

Pun Mesec u polju porodice doinosi vam porodične probleme i komplikacije oko stana. Ukoliko planirate da se selite moguće je da će se dogoditi nešto što će biti "kap koja je prelila čašu", pa ćete finalno doneti odluku o mestu življenja.

01:30

Psiholog: Sledećih mesec dana je KRITIČNO

(Espreso/Informer)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.