BAKA PODELILA RECEPT ZA POSNI ĐUVEČ: Tajna SOČNOSTI se krije u 1 POVRĆU, bolji je i od SATARAŠA
Recept za posni đuveč, Foto: Bakina kuhinja

ideja za ručak

BAKA PODELILA RECEPT ZA POSNI ĐUVEČ: Tajna SOČNOSTI se krije u 1 POVRĆU, bolji je i od SATARAŠA

Jelo koje će obožavati cela porodica

Objavljeno: 09:36h

Ako ste ljubitelj posnog jela ovo je pravi užitak, posni đuveč tako dobar sočni pun povrća.

Potrebno je:

2 glavice crnog luka

4 sveže paprike

2 veća paradajza

2 mlada krompira

50 gr opranog pirinča

ulje, začin so

3 čena bečog luka

Priprema:

Na ulju propržiti seckan luk, pa dodati papriku na krugove.

Đuveč, Posni đuveč
foto: Bakina kuhinja

Kad se i ona proprži dodati na kockice krompira i oljušten paradajz.

Ubaciti opran pirinač suvi začin seckan beli luk i peršunov list.

Đuveč, Posni đuveč
foto: Bakina kuhinja

Sve izjednačiti i staviti u rernu na 210 stepeni C 30 minuta,

Đuveč, Posni đuveč
foto: Bakina kuhinja

Ostavite malo tečnosti on kad se ohladi zgusne se. Savršen za deset probajte.

(Espreso/Bakina kuhinja)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.