POHOVANA HRSKAVA RIBA BEZ BRAŠNA: Uživaćete u UKUSU, a laka za VARENJE (RECEPT)
Riba, Foto: Printscreen/Youtube/receptiizpasterove5164

recept

POHOVANA HRSKAVA RIBA BEZ BRAŠNA: Uživaćete u UKUSU, a laka za VARENJE (RECEPT)

Jednom kada probate ovako spremljenu ribu nećete moći da prestanete da je jedete

Objavljeno:

Pohovana riba je često teška za varenje i poh ubije ukus same ribe, ali ova smesa će vas oduševiti! Ukus nikad sočniji, a lagana za varenje!

Sastojci:

  • 4 jajeta
  • 4 kašikemajoneza
  • 200 g tvrdog sira
  • 1 kg fileta ribe (po izboru)
Majonez
foto: Printscreen/youtube/Bokinakuhinja

Priprema: Sir izrendajte, pa pomešajte sa umućenim jajima i majonezom. Posolite i pobiberite, pa dobro sjedinite smesu. Uvaljajte ribu i pržite na malo ulja. Prijtatno!

00:52

DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.