TURSKI ASTROLOZI OTKRILI KOME SU ZVEZDE NAJNAKLONJENIJE DO KRAJA 2023: Biće svega od SREĆE do punog NOVČANIKA
Zvezde, Foto: Profimedia

Astro

TURSKI ASTROLOZI OTKRILI KOME SU ZVEZDE NAJNAKLONJENIJE DO KRAJA 2023: Biće svega od SREĆE do punog NOVČANIKA

Ovaj znak je prema horoskopu turskih astrologa najsrećniji znak, a posle njega ima još pet

Objavljeno:

Biće vrlo uzbudljivo ove godine za ove znakove, zvezde su tako odlučile, pa je red da uživate, jer u krajnjoj liniji - što ne biste?

To se naravno neće odnositi na sve znake zodijaka, dok će neki imati manje sreće, drugi će se savršeno snalaziti u datim situacijama. Obzirom da je reč o godini koja predviđa velike životne promene, pojedini srećnici će konačno da upoznaju ljubav svog života, neki će imati brojne poslovne ponude, a neki će da profitiraju.

Dakle, zvezde su definitivno svašta pripremile, a astrolozi iz Turske su otkrili koji će to horoskopski znaci imati najviše sreće u 2023. godini, prenosi Žena.rs.

Horoskop
foto: Profimedia

Lav

Ovaj znak je prema horoskopu turskih astrologa najsrećniji znak. Lavovi će ove godine definitivno da budu među najsrećnijima. Pucaće od pozitivne energije koja će da im pomogne da ostvare sve što požele, pa čak i da pronađu ljubav.

Zvezde su lavovima naklonjene više nego ikada, pa je savet da iskoriste povoljan astrološki apsekt na svim poljima, a pogotovo na ljubavnom. Zahvaljujući neverovatnoj harizmi lavovi će ostaviti dobar utisak na sagovornike, što će im pomoći ne samo na polju ljubavi i prijateljstva, već i u finansijskoj sferi.

Devica

Devica je znak koji drže sve konce u rukama, jer su inače veoma obazrive i metodične. Njihove glavne planete zaštitnici su Merkur i Saturn, a one će se i u narednoj godini nalaziti u prilično povoljnom položaju.

Device će u 2023. godini da drže sve konce u svojim rukama, sve će da bude pod njihovom kontrolom, što će da im podigne samopouzdanje i da ih učini još sposobnijim i veštijim na svim poljima. One će u narednim danima uspeti da reše velike i važne probleme i to postepeno, jedan po jedan. Zvezde savetuju da je ovo najbolji način da zablistate u punom sjaju.

Horoskop
foto: Profimedia

Vaga

Prema turskim astrolozima, vagama stiže novac. Godina 2023. je veoma turbulentna za Vage. Pripadnici ovog znaka naći će se u kompletnom haosu. Oko njih će se svašta dešavati, prilike će samo iskrsavati, a moguće je da će nekoliko dobrih ispustiti. Možda bi svaki drugi znak trebalo da brine, ali ne i Vaga. Zvezde im poručuju da je ovo za njih idealan period.

Ostatak godine će da vam ponudi mnogo šansi za uspeh, najviše na polju finansija. Prema turskom horoskopu, 2023. godina će da bude jedna od najupečatljivijih godina za one rođene u ovom znaku. Vage tako treba da razmišljaju o tome gde je najbolje da investiraju, budući da se ovaj povoljan poslovni aspekt retko javlja.

Škorpija

Škorpije će konačno da ostvare stari san, jer će ova godina da bude sjajna, a u njoj će moći da ostvare najvažnije ciljeve. Ako postoji neki stari san, nešto o čemu dugo maštaju i što dugo priželjkuju, ove godine će ili ostvariti ili će biti na korak od ispunjenja želje.

Sve se dešava ubrzano. Škorpije neće imati vremena za oklevanje, a ispostaviće se da je to najbolje za njih. U 2023. godini će uspeti da iz najtežih situacija izađu kao pobednici, tako da za njih nema straha na bilo kom polju da pokušaju da okušaju sreću.

horoskop
foto: Profimedia

Ribe

Ovo je znak koji je pod zaštitom zvezda. Ribe su u izuzetno pozitivnoj situaciji, za njih nema prepreka u ovoj godini. One su se naoštrile da ostvare sve svoje ciljeve, savladaju sve prepreke i ne dozvoljavaju da im iko stane na put.

U ovome imaju pomoć zvezda koje će ih bukvalno štititi na svakom koraku i u svakoj situaciji. Ohrabrene ovom podrškom, Ribe će se u 2023. godini sa lakoćom nositi sa svim poteškoćama. Ma koliko životnih problema da naiđe Ribe će iz njih izaći kao pobednici.

A evo koji znak će, po kineskom horoskopu, biti najsrećniji narednih 10 godina.

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA:

10:17

ASTROLOG OTKRILA TAJNE BUDUĆNOSTI: ŠTA VAM, PREMA HOROSKOPU, DONOSI 2023.GODINA?

(Espreso/ Stil)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.