DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN: BIKOVI cvetaju na poslu, BLIZANCI vodite računa o ZDRAVLJU, OVOM znaku će biti VRELO
Dnevni horoskop, Foto: Profimedia

astro

DNEVNI HOROSKOP ZA 15. JUN: BIKOVI cvetaju na poslu, BLIZANCI vodite računa o ZDRAVLJU, OVOM znaku će biti VRELO

Pročitajte najtačniji horoskop za danas

Objavljeno:

Šta vam donosi mesec u blizancima danas, otkrijte u sledećim redovima. Za neke će dan biti uzbudljiviji mnego što su očekivali. Neki će zaroniti dublje u svoju psihu.

OVAN

POSAO: Predstoji vam uspeh u davno započetom projektu. Veliki novac vam predstoji, dajte sve od sebe. LJUBAV: Pomoć stiže, da konačno odlučite šta dalje. Imate naklonost Strelca. Ovo je velika ljubav. ZDRAVLJE: Čest problem sa sinusima.

horoskop
foto: Profimedia

BIK

POSAO: Imate jasan cilj šta želite u poslu. Sledi vam veliki novčani dobitak uz pomoć jedne Škorpije. LJUBAV: Od stalnih promena na emotivnom polju može da vam ponestane optimizma. Volite sigurnu vezu, brak, zajednicu. Kako god, vi ćete nastojati da to ostvarite. ZDRAVLJE: Urinarne infekcije su nešto što je čest problem za Bika.

BLIZANCI

POSAO: Loše iskustvo iz prošlosti vam daje mogućnost da naučite nešto novo, steknete iskustvo za budućnost. Spremite se za nove poslovne planove. LJUBAV: Dobro ste raspoloženi za ljubav. Blizanci iz prve dekade mogu imati više sreće u ljubavi. Druga i treća dekada još uvek očekuju da im se pojavi prava ljubav. ZDRAVLJE: Respiracija pluća je slaba.

RAK

POSAO: Izbegavajte svađu, posebno u velikom kolektivu. Morate da se obuzdate ako želite da zadržite radno mesto. LJUBAV: Partner čini sve da vas usreći, opusti, ali mu ide teško. Niste previše zadovoljni vezom u kojoj ste trenutno. ZDRAVLJE: Treba vam relaksacija.

LAV

POSAO: Dosta ste opušteniji danas nego ovih dana. Želite bolje radno mesto. Želja vam je da postanete šef. LJUBAV: Ako ste u vezi sa Strelcem ili Rakom, onda su moguće sitne prepirke. Ostalima sleduje miran dan, bez problema. ZDRAVLJE: Problem sa donjim delom kičme.

horoskop
foto: Profimedia

DEVICA

POSAO: Ako ne zaradite veći novac, onda se opustite i krenite da razmišljate o novim projektima. LJUBAV: Razmišljate o nekim bivšim ljubavima, koje su bile loše. Nije dobro da ulazite u takva razmišljanja, jer se zatvarate i niste moćni, onoliko koliko zaista znate biti. ZDRAVLJE: Imate sve aspekte za dobro zdravlje.

VAGA

POSAO: Preciznost u radu, predanost, pedantnost. Zaista ste odlični kada radite. Možete sve što osmislite i poželite. LJUBAV: Analizirate svaku situaciju koja vam se desi. Možda preterujete, ali partner će vam sigurno pokazati gde vam je mesto.ZDRAVLJE: Opustite se.

ŠKORPIJA

POSAO: Odredite saradnike koji su za vas, spremne na rad bez stajanja, sa puno energije koja daje sve od sebe. Tu vidite uspeh. LJUBAV: Do zbližavanja sa jednim Rakom možete jedino doći putem dobre komunikacije, lepim i nežnim rečima, nikako agresivnim nastupom. ZDRAVLJE: Manja nervoza.

Horoskop
foto: Profimedia

STRELAC

POSAO: Povoljne prilike i uspeh vam predstoje sa jednim Lavom. Nije teško da se vežete jedan za drugog, ali znajte da ste dobar spoj lepote, šarma i pre svega životnog optimizma. LJUBAV: Srećni ste kada dan provodite van kuće, sa porodicom ako ste u braku, sa prijateljima ako ste sami. ZDRAVLJE: Osetljivi ste na vrućinu.

JARAC

POSAO: Morate biti više usmereni na sebe i nove ideje. Krenite svojim putem, svi drugi su pogrešni. Gubite vreme, a vreme je novac. LJUBAV: Obuzdajte sebe. Puni ste naboja pozitivne energije koja guši sve oko vas. Nekad budite Jarac, budite hladniji. Sviđa vam se Bik. ZDRAVLJE: Odmarajte se uz čitanje zanimljivih časopisa.

VODOLIJA

POSAO: Posebno će vam pomoći osoba iz znaka Rak ili Lav. Odličan ste spoj dve pozitivne energije koja zna šta hoće, i koliko možete zajedno da radite. LJUBAV: Ako sa Blizancima imate ljubavnu vezu, onda ste na putu da tu vezu pretvorite u brak. Potrudite se da to bude što pre. ZDRAVLJE: Osetljiv stomak.

RIBE

POSAO: Hvatate se u koštac sa teškim zadacima. Malo ste nesigurni u vezi toga da se pokrenete sami, ali moraćete sve sami da radite. LJUBAV: Prihvatite udvaranje jednog zainteresovanog Jarca. Vaša veza može biti puna energije koja će svaki put da se rasplamsa još više. ZDRAVLJE: Jačajte imunitet.

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa:

00:59

PEVAČ JE DOŠAO DA PROMOVIŠE PESMU, A POSTAO DEŽURNI ASTROLOG NA RADIJU: Komunikacija sa ljudima je lakša jer znam osnove horoskopa

(Espreso/ Lepa i srećna)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.