AKO STE ROĐENI U OVIM ZNAKOVIMA, BLAGO VAMA: Evo šta vam STIŽE u NAREDNE DVE NEDELJE, BIĆE GA NA PRETEK
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

AKO STE ROĐENI U OVIM ZNAKOVIMA, BLAGO VAMA: Evo šta vam STIŽE u NAREDNE DVE NEDELJE, BIĆE GA NA PRETEK

Skakaćete s teme na temu, često se predomislite i uspešno imitirate ruge, ponekad i nenamerno

Objavljeno: 15:39h

Ove godine Merkur putuje kroz Blizance od 11. do 26. juna. Kada je Merkur u znaku kojim vlada, dolazi do povećanja komunikativnosti, radoznalosti i društvenosti. A evo kako će ovaj tranzi uticati na svaki znak

Uživaćete u sticanju površnog znanja o mnogim temama više od dubokog istraživanja u jednoj oblasti. Kada su u pitanju diskusije i izražavanje mišljenja, Merkur u Blizancima će vas napuniti municijom. Privlačiće vas nadmudrivanje, zagonetke i igre rečima, a neće vam biti strano ni izvrtanje istine.

Skakaćete s teme na temu, često se predomislite i uspešno imitirate ruge, ponekad i nenamerno.

Narednih petnaest dana biće odlični za učenje, polaganje ispita i putovanja, posebno međunarodna. Vaš um će biti pun ideja, a vaš dnevni raspored će biti prepun. Oduprite se želji da pretrpate svoj društveni kalendar i umesto toga donosite promišljene odluke o tome gde i sa kim provodite vreme. Iako ćete veoma voleti površne veze, biće vam teže da sklapate intimna prijateljstva i romantične veze.

Horoskop
foto: Profimedia

Neki posao ćete ostaviti nedovršenim jer će vam um lutati i biće vam teško da odolite smetnjama. U nekoliko navrata će se pojaviti nešto zanimljivije od trenutnog zadatka, što će vam odvući pažnju. Ako želite da svoje planove ostvarite, postavite čvrste rokove i ograničite neformalnu komunikaciju.

U naredne dve nedelje, Merkurovi favoriti biće Ovan, Lav, Vaga i Vodolija. Device, Strelci i Ribe naći će se u drugačijoj situaciji. Kada Saturn krene retrogradno u Ribama 17. juna, odložite početak važnih projekata i preuzimanje odgovornosti za najmanje deset dana, dok i Sunce i Merkur ne napuste Blizance. Možda ćete morati ponovo da procenite svoje dugoročne ciljeve, da ih pojednostavite ili da ih podelite na manje.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.