DEVOJKA TVRDI DA 5 GODINA NIJE NOSILA GRUDNJAK: Evo šta joj se desilo nakon toga! (VIDEO)
Grudnjak, Foto: Profimedia

OSLOBAĐAJUĆE

DEVOJKA TVRDI DA 5 GODINA NIJE NOSILA GRUDNJAK: Evo šta joj se desilo nakon toga! (VIDEO)

Grudnjaci, posebno ako su neodgovarajućeg broja, mogu izazvati nelagodu u grudima, pojavu osipa i svraba, kao i znojenje u predelu ispod grudi

Objavljeno:

Verovatno svaka žena željno iščekuje na kraju radnog rada, kada se može rešiti svog grudnjaka. Mnoge će se dame saglasiti da ne postoji apsolutno ništa toliko oslobađajuće, kao što je skidanje ovog, prema mišljenju mnogih, obaveznog dela odeće.

Grudnjaci, posebno ako su neodgovarajućeg broja, mogu izazvati nelagodu u grudima, pojavu osipa i svraba, kao i znojenje u predelu ispod grudi. Nema jedinstvenog stava lekara o tome da li ih je bolje nositi ili ne.

Stručnjaci naglašavaju da je bitan samo odabir njegove prave veličine. Pojedini autori navode da se podignute grudi smatraju atraktivnim i da zato većina žena nosi grudnjake.

Retke su sretnice koje se mogu pohvaliti idealnim grudima tako da im nikakav grudnjak nije neophodan, pa pojedine dame uporno odbijaju da ga nose. Samo jedna od njih je tiktokerica Kajli (Kaylee). Toj dami niko na mrežama nikada nije imao priliku da vidi lice, budući da snima samo telo, i to iz položaja u kom drži mobilni telefon preko glave. Čak ima i klipove na kojima govori o tome da ni njeni poslodavci ne znaju da je ona žena s društvenih mreža.

Kajli odbija da nosi grudnjak, a svoje grudi smatra lepim baš takvim kakve su.

@kikakaylee Replying to @vabeachkevin ♬ original sound - Kaylee

– Nisam nosila grudnjak poslednjih pet godina. Grudi mi nisu ni premale ni prevelike, tako da mi ne predstavlja problem da idem bez grudnjaka. Pitate me kako mi se grudi ne lepe bez njega ili ne znoje. Jednostavno je, one nisu velike da bi mi pravile te probleme. Takođe me pitate kako me ne grebe garderoba koju nosim preko i da li nosim ojačanja za bradavice. Odgovor je da samo nosim pamučnu garderobu, bez ikakvih ojačanja. Izuzetak je vežbanje. Tada je nemoguće da bilo koju vežbu uradite kako treba ukoliko grudi nisu pričvršćene, tako da, jedino kada vežbam, nosim sportski grudnjak. Ali on je mnogo različit u odnosu na ovaj standardni s korpama – objasnila je ona, prenosi San.

01:07

ŠTA STOJI IZA REKLAMA O KREMAMA KOJE POVEĆAVAJU GRUDI? Dr Stojanović otkrio pozadinu: Tu je samo profit, A OVAKO PECAJU LJUDE

(Espreso/Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.