GLUMICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU KONAČNO POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: Svi su ZANEMELI nakon ove slike (FOTO)
Selma Hajek, Foto: Printscreen/Instagram/salmahayek

Morate videti

GLUMICA KOJU SRBI OBOŽAVAJU KONAČNO POKAZALA LICE BEZ ŠMINKE: Svi su ZANEMELI nakon ove slike (FOTO)

Svetska zvezda Selma Hajek na društvenim mrežama podelila je svoju sliku bez šminke

Objavljeno: 10:22h

Glumica koju svi vole, Selma Hajek, pokazala je svoju prirodnu lepotu i lice bez šminke.

Budim se i brojim koliko je sedih vlasi i bora jutros pokvarilo žurku“, navela je ona u opisu. U komentarima su joj poručili da nema razloga da se oseća nesigurno zbog svoje lepote i zasuli je komplimentima. "Šališ se? Ženo, savršena si", "Prirodna lepota se ne računa godinama", "Nikada nisi bila lepša", "Salma, zabava tek počinje", "Prelepa si iznutra i spolja“, neke su od reakcija.

Svojevremeno je poznata gglumica otkrila koji je „tajni sastojak” zaslužan za njen mladalački, besprekoran izgled. "Koristim ekstrakt kore drveta tepezcohuite, koji se u Meksiku koristi za lečenje opekotina jer potpuno regeneriše kožu. Niko ga ne koristi u Sjedinjenim Državama", rekla je ona za magazin Elle. Ona je dodala da ga je donela u laboratoriju u Americi i da su istraživači iznenađeni pozitivnim rezultatima. "Pitali su se kako je moguće da ga niko ne koristi. Zahvaljujući ovom ekstraktu nemam potrebu ni za botoksom ni za filerima", rekla je ona.

01:21

GLUMICA OTKRILA MITOVE O ŠKOLI RODITELJSTVA: Ne može se tamo to naučiti! Savetuje: Dete iz urušene porodice mora OVO da uradi

(Espreso/NajŽena)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.