KADA SANJATE ZID TO ZNAČI SAMO JEDNO: Pripremite se i naoružajte VOLJOM, trebaće vam mnogo SNAGE
Zid, Foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

sanovnik

KADA SANJATE ZID TO ZNAČI SAMO JEDNO: Pripremite se i naoružajte VOLJOM, trebaće vam mnogo SNAGE

Snovi o zidovima odnose se i na zaštitu i na to koliko verujete u sebe

Objavljeno: 11:12h

U stvarnom životu, zidovi su blokovi koji sprečavaju put s jedne na drugu stranu. Dakle, simbolika zida u snu, uopšteno gledano, povezana je sa vašom sposobnošću da savladate prepreke koje imate.

Sanjati zid koji se iznenada pojavljuje u snu, prema pisanju "Dream Christ", pokazuje da će se u vašem životu pojaviti neke neočekivane prepreke koje mogu da ometaju postizanje nekih vaših očekivanja. Međutim, pomoglo bi da niste odustali od postizanja svojih ciljeva. Najvažnije je da verujte u svoju sposobnost da ih prevaziđete.

Zid
foto: Konrad Bak / Alamy / Profimedia

San da se penjete na zid

Kada pokušavate da se popnete na zid, ali ne možete, to je znak da imate poteškoća da ostvarite svoja očekivanja. To se dešava zbog lenjosti. Morate malo da rizikujete i uvek date sve od sebe.

Ako sanjate da se penjete na zid i da ste uspeli, to ukazuje da ste hrabra osoba. San takođe pokazuje da imate dobro samopoštovanje i verujete u ono što vam je potrebno. Stizanje do vrha zida nakon penjanja ukazuje na to da ćete uskoro ostvariti svoj veliki san.

San da preskačete zid

San o preskakanju zida je dobar znak. To znači da ćete moći da prevaziđete prepreke koje ometaju uspeh. Ovaj san pokazuje da ćete imati svetlu budućnost jer imate hrabrost i spremnost da delujete čak i kada se suočite sa nedaćama.

San da padate sa zida

San o padu sa zida nije dobar znak. Ovaj san označava problem sa vašim zdravljem. Pitanje je možda jednostavno, ali treba odmah potražiti medicinsku pomoć da se ne bi pogoršalo.

San o džinovskom zidu

San o velikom i visokom zidu označava poteškoće u ostvarivanju vaših očekivanja. Međutim, ako se popnete na veliki, visoki zid, to znači da ste na pravom putu i ​​da ćete ispuniti svoja očekivanja. Sve su to rezultati vašeg truda i malo sreće.

Zid
foto: Martin Mehes / Česká ilustrační fotografie / Profimedia

San o srušenom zid

Značenje slomljenog zida u snu je znak da se osećate nezaštićeno, uplašeno i slomljenog srca. Ovaj san je došao da upozori da će se nevolja ponovo pojaviti.

Ovaj san obično dolazi ljudima koji su dugo prolazili kroz istu rutinu i više nisu srećni. Dakle, pokušajte da promenite navike i rutinu - ako ne uradite to, pojaviće se značajni problemi.

Sanjati da rušite zidove

San o razbijanju zida je loš znak. To pokazuje znak poraza u vašem životu. Zid slomljen u snu donosi osećaj praznine i usamljenosti. Ako ste sanjali ovaj san i prolazite kroz teška vremena, pripremite se, jer stvari mogu postati teže. U ovom trenutku, ono što treba da uradite je da rešite nerešen problem kako biste sprečili da se on pretvori u ozbiljan problem.

Sanjati o izgradnji zida

San o izgradnji zida je dobar znak. Sve više savladavate ono što želite. Snovi sa zidovima koji se grade govore da ste osoba koja se trudi da ostvari svoje želje, uvek ostajući fokusirana na cilj. Nastavite ovako, budućnost vam je obećana.

San o staklenom zidu

Snovi o zidovima obično znače zaštitu. Stakleni zid simbolizuje krhku zaštitu. Ovaj san kaže da pre nego što možete da se zaštitite spolja, morate da se odbranite iznutra tako što ćete promeniti nekoliko stvari u sebi.

Zid
foto: James Hardy / PhotoAlto / Profimedia

Sanjati kameni zid

Značenje kamenog zida u snu ukazuje na to da morate da budete otvoreniji za život. Ovaj san pokazuje da ste hladna osoba i da se plašite da živite. Međutim, život je pun senzacija i čovek mora sebi da dozvoli da to oseti.

Sanjati zid od peska

Ako se u vašim snovima pojavi zid od peska, ovo je pravi trenutak. San znači da ako imate problem, on će se završiti brže i lakše. Vreme je da prevaziđete svoje poteškoće.

Milica Zavetnica: VOJVOĐANI NISU NACIJA! Žestoko napala predlog za popis, poslanik žestoko odgovorio: TO SU VELIKOSRPSKI SNOVI:

04:51

Milica Zavetnica: VOJVOĐANI NISU NACIJA! Žestoko napala predlog za popis, poslanik žestoko odgovorio: TO SU VELIKOSRPSKI SNOVI

(Espreso/Telegraf.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.