POZNATA TURSKA GLUMICA DOŠLA NA KALEMEGDAN PA ZANEMELA: Evo kako je GUMUŠ reagovala na BEOGRAD (FOTO)
Gumuš, Foto: YOUTUBE PRINTSKRIN / GUMUSKANALDOFFICIAL

PRELEPA JE

POZNATA TURSKA GLUMICA DOŠLA NA KALEMEGDAN PA ZANEMELA: Evo kako je GUMUŠ reagovala na BEOGRAD (FOTO)

Lepu Songul Oden upamtili smo po ulozi u seriji Gumuš, a nedavno je uplovila u brak sa čovekom svog života

Objavljeno: 11:40h

Poznata turska glumica Songul Oden bila je veoma popularna u našoj zemlji kada se pojavila kao glavna junakinja serije "Gumuš".

Osim glumom, Songul se bavila i modelingom snimajući reklame za neke odnajjačih svetskih brendova. Zaigrala je i u nekoliko filmova, glumeći s najpoznatijim turskim glumcima poput Halita Ergenca, Cansua Derea i Ezgija Asroglua.

Pred nešto više od tri godine Sonul je pronašla svoju sreću i van filmskog platna. Udala se za biznismena Armana Bıcakcıja, nakon čega je njena karijera krenula uzlaznom putanjom.

Sonul se veoma brzo probila na naslovne stranice najpoznatijih turskih magazina. Njen privatni život bio je dugo u centru pažnje turksih medija, pa se odatle moglo saznati i nešto više o izabraniku lepe Songul.

Zvezda serije „Gumuš“ Čigdem Batur boravila je pre nekoliko godina turistički u Beogradu.

Turska glumica bila je oduševljena srpskom prestonicom, a posebno Kalemegdanom, zoološkim vrtom i muzejom „Nikola Tesla“.- Putovanje u Beograd bilo je neverovatno iskustvo za mene. Posebno sam oduševljena muzejom „Nikola Tesla“.

Tesla je jedan od najvećih svetskih umova, a njegov san o bežičnom prenosu struje polako se ostvaruje - napisala je glumica ispod fotografija na svom Instagram profilu.Čigdem Batur veče je provela u nacionalnom teatru, gde je u društvu prijatelja gledala premijerno izvođenje Verdijeve opere „Otelo“.- Uživala sam u divnoj predstavi sa Dušanom Plazinićem i ostatkom ekipe. Srećna sam što sam mogla da prisustvujem jednom takvom performansu - napisala je turska zvezda, koja ima više od pola miliona fanova na društvenim mrežama, a o njenom boravku u Srbiji tekstove su objavili mnogi tamošnji portali i dnevni listovi.

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.