OVU STARU STVAR SVI IMAMO U KUĆI, A VERUJE SE DA DONOSI BOLEST I NESREĆU: Izbacite je ŠTO PRE
Foto: Filip Plavčić, Profimedia, Ilustracija

pažnja

OVU STARU STVAR SVI IMAMO U KUĆI, A VERUJE SE DA DONOSI BOLEST I NESREĆU: Izbacite je ŠTO PRE

Stare metle i suve biljke moraju da "lete" iz kuće

Objavljeno: 14:29h

Svi u kući dovodimo stvari u red da bude sve čisto i udobno. Ali neophodno je očistiti prostor ne samo fizički, već i energetski, oslobađajući se stvari koje mogu naštetiti osobi.

Pet najnesrećnijih stvari je imenovao vidovnjak Inbal Honigman.

Jorgovan

Malo ljudi se uzdržava da stavi grančicu jorgovana kod kuće. Ali, prema rečima stručnjaka, ovo cveće se dugi niz godina povezuje sa lošom srećom. Stare legende povezuju cveće sa vilama i zlim duhovima: loša je ideja pozvati ih u kuću. Bolje je posaditi jorgovan ispod prozora, neka vas zadovolji van prozora.

Jorgovan, Cvet
foto: Profimedia

Kaktusi

Dobre su za kancelarije u kojima ima puno kućnih aparata. Poznato je da kaktusi apsorbuju zračenje. Ali u kući je njihova suva i bodljikava energija štetna. Oštre trnje razbijaju prostor kuće i razbijaju harmoniju.

Pokvaren sat

Oni simbolizuju zaustavljanje vremena i remete prirodni tok energije. Prema vidovnjacima, u nekim kulturama zaustavljeni sat upozorava da će neko umreti. Zbog toga se takav predmet mora ukloniti što je pre moguće.

Vreme, Sat
foto: Profimedia, Ilustracija

Suve biljke

Kao i one koje su već počele da blede. Oni su antiteza života i donose nesreću i neuspeh u kuću. Na kraju krajeva, kada su bili živi i sa pažljivim stavom mogli su da nastave da žive.

Stara metla

Naročito ako je doneta iz starog stana, na primer, prilikom selidbe. Metla upija lošu energiju doma i donosi je u novi dom.

Majke i snajke:

00:49

Majke i Snajke

(Espreso/Magazin.novosti)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.