RADITE OVE VEŽBE ZA MRŠAVLJENJE SVAKI DAN I VIDEĆETE NESVAKIDAŠNJE REZULTATE: Potrebno vam je SAMO 10 MINUTA dnevno
Plank, Foto: Profimedia

brzo i efikasno

RADITE OVE VEŽBE ZA MRŠAVLJENJE SVAKI DAN I VIDEĆETE NESVAKIDAŠNJE REZULTATE: Potrebno vam je SAMO 10 MINUTA dnevno

Ali ovaj pristup ne funkcioniše – čak i ako želite da smanjite stomak, moraćete da sagorevate masti u celom telu

Objavljeno:

Glavna stvar koju je, kako nam se čini, veoma teško izgubiti je masnoća. Ali ujedno je i najteža. Međutim, to ne znači da je ova misija nemoguća. U nastavku vam otkrivamo najbolji trening za sagorevanje masti za celo telo i kako to da uradite ispravno.

Vežbe za mršavljenje

Mnogi pokušavaju sagore masne naslage u određenom delu tela, misleći da ako, na primer, samo rade trbušnjake, stomak će postati savršen. Ali ovaj pristup ne funkcioniše – čak i ako želite da smanjite stomak, moraćete da sagorevate masti u celom telu. Lociranje određenog dela tela nije validan pristup.

Vežbe
foto: Profimedia

Ali, na sreću, postoje posebni treninzi koji sagorevaju masne naslage u celom telu, usled čega telo postaje jače i definisanije.

Važno pravilo: brzi trening za sagorevanje masti je dobar, ali ipak, bez pravilne ishrane, u ovom slučaju se ne može postići dobar rezultat. Zdrava ishrana bogate vitaminima i uravnotežena ishrana igraju veliku ulogu u ukupnoj kondiciji i pomaže vam da postignete svoje ciljeve.

Vežba za sagorevanje masti kod kuće

Naravno, nisu sve vrste sportskih vežbi pogodne za ovu svrhu. A neke će biti najefikasniji.

Vežbe
foto: Foto: Youtube/Eylem Abaci

Sve one vežbe koje pripadaju tipu HIIT – intervalni trening visokog intenziteta su odlična opcija. Ovakvi treninzi koriste kratke periode veoma intenzivne aktivnosti da bi ubrzali metabolizam, sagoreli masti, pa čak i izgradili mišiće u određenoj meri — mnogima od njih uopšte nije potrebna oprema.

Da biste imali prave koristi od kardio treninga, odmarajte se što je manje moguće između svake vežbe. Kada to radite prvi put, odmorite jedan minut između svakog kruga. Dok to radite češće, odredite vreme i vidite da li možete da ubrzate.

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO):

00:17

ZA 12 MESECI SLEDILA OVIH 9 TRIKOVA ZA MRŠAVLJENJE I SKINULA VIŠAK SALA: Kilogrami sigurno idu dole ako ih se pridržavate (VIDEO)

(Espreso/ Lepota i zdravlje)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.