EVO KAKO SE PRAVE ŠPARGLE: Retko koja domaćica ovo zna, a RECEPT je PRELAK, NE KOŠTA ni 500 dinara
Špargle, Foto: Printscreen/Youtube/ Biljana Cosic -Magicna varjaca

lako i ukusno

EVO KAKO SE PRAVE ŠPARGLE: Retko koja domaćica ovo zna, a RECEPT je PRELAK, NE KOŠTA ni 500 dinara

Špargle su odličan prilog za svako jelo sa mesom.

Objavljeno:

Ovaj jednostavan recept će vam u potpunosti promeniti ishranu i svakodnevni jelovnik.

Špargla je bogata amino-kiselinom asparagin, koja pomaže da se oslobodite viška tečnosti, kao i soli iz organizma. Osim toga, špargla je veoma ukusna, lako se priprema i može da se dodaje u mnoga jela. Ako je niste spremali do sada, obavezno probajte, a ovo je najjednostavniji recept. Samo je kratko propržite, pa prelijte limunovim sokom, a možete da je služite i kao uz kajganu.

Sastojci:

  • 20-24 špargle
  • 2 čena belog luka
  • 4 kašike maslinovog ulja
  • 1 limun
Limun
foto: Printscreen/Youtube/CarnexWeb

Priprema: Operite špargle, pa isecite krajeve. U tiganj sipajte malo maslinovog ulja, pa propržite špargle. Posolite i pobiberite, dok ne počnu da dobijaju boju (kao da su izgorele), pa onda dodajte mleveni beli luk. Dobro promešajte i posle minut sipajte sok od limuna. Promešajte i služite.

00:52

DA LI JE 42 MINUTA DOVOLJNO ZA PRIPREMU ĐUVEČA? Ne propustite danas kuvanje sa porodicom Maričević

(Espreso/Stvar ukusa)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.