ISKUSNE DOMAĆICE KORISTE OVAJ TRIK ZA OMLET: Samo tako ne bude GUST, a NAJEDU SE ČAK 4 OSOBE
Omlet, Foto: Profimedia

očas posla

ISKUSNE DOMAĆICE KORISTE OVAJ TRIK ZA OMLET: Samo tako ne bude GUST, a NAJEDU SE ČAK 4 OSOBE

Ostalo vam je jedno jaje, a za doručak vam se jede omlet... evo rešenja

Objavljeno: 09:46h

Jaja su dokazano najzdraviji doručak na svetu. Čine nas sitima i uživamo u raznovrsnosti načina za njihovu pripremu. Ali nekada nam ove osnovne namirnice ponestane, a nismo planirali da idemo u kupovinu u datom trenutku.

U tom slučaju, preskačemo da jedemo jaja i pripremimo nešto drugo za doručak. Što je u redu, i češći scenario nego ne. Ali imamo rešenje i za ove stvari. Uz trik iskusnih domaćica spremićete savršeni omlet.

Jaja, Jaje
foto: Profimedia

One primenjuju trik uz pomoću kojeg od jednog jajeta možete da napravite obrok za četvoro.

Umutite jaje viljuškom, a zatim sipajte malo mleka i dodajte dve kašike brašna. Sve to sjedinite i to tako da ne bude grudvica. Nakon toga joj dodajte dve-tri kašike vode, jer omlet ne bi trebalo da bude gust i na kraju so.

Jaja
foto: Profimedia

Sve dobro promešajte još jednom, tiganj zagrejte na srednjoj vatri i sipajte ulje u njega. Za intenzivniji ukus jaja pržite na puteru. Smesu sipajte, pržite je i uživajte. Prijatno!

ŠTEDIMO GDE STIGNEMO, ALI JAJA MORAJU DA SE KUPE! Otkrivamo razlog poskupljenja i koliko će se ovaj trend zadržati u Srbiji:

02:18

ŠTEDIMO GDE STIGNEMO, ALI JAJA MORAJU DA SE KUPE! Otkrivamo razlog poskupljenja i koliko će se ovaj trend zadržati u Srbiji

(Espreso/ Alo!)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.