JEDITE OVO I NAKON SEDAM DANA ŠOKIRAĆETE SE REZULTATIMA: Bolje je od svake moguće DIJETE
Ilustracija, Foto: Profimedia

paŽnja

JEDITE OVO I NAKON SEDAM DANA ŠOKIRAĆETE SE REZULTATIMA: Bolje je od svake moguće DIJETE

Redovno konzumiranja namirnica sa visokim sadržajem proteina uključuju meso, ribu, jaja, neke mlečne proizvode, mahunarke i orašaste plodove vam može pomoći u dobijanju kilograma. Proteinski suplementi kao što je protein surutke takođe mogu biti korisni

Objavljeno: 09:16h

I dok jedni muče muku sa viškom kilograma i rukovode se raznim dijetama, drugi ipak imaju problema kako da se ugoje. U svemu, pa i u ishrani i različitim metodama potreban je balans.

Kada se on izgubi dolazimo do ekstrema i tek tad vidimo da nam nešto smeta ili remeti normalno funkcionisanje života. Postoje različiti načini uz pomoć ishrane kako da nabacite koji kilogram više, ali važnije je da to bude zravo. U suprotnom, u riziku ste od različitih bolesti, poput dijabetesa. Prvenstveno morate da povećate unos kalorija ako želite da se ugojite relativno brzo za nekih sedam dana.

Razmak između obroka tri do četiri sata je poželjan kao i da ih rasporedite na tri glavna i dve užine. Birajte kalorične grickalice, kao što su orasi, puter od kikirikija, sir, suvo voće i avokado. Uživajte i u slatkim poslasticama, kao što su mafini, jogurt, voćne pite, crna čokolada, prenosi "Sanford Health". Inače, nedovoljna težina se definiše kada je indeks telesne mase (BMI) ispod 18,5. Češće je kod žena kako prenosi "Healthline"

Green fit biljne kapi, Kilogrami, Mršavljenje, Višak kilograma
foto: Profimedia

Redovno konzumiranja namirnica sa visokim sadržajem proteina uključuju meso, ribu, jaja, neke mlečne proizvode, mahunarke i orašaste plodove vam može pomoći u dobijanju kilograma. Proteinski suplementi kao što je protein surutke takođe mogu biti korisni.

Prvo jedite izvor proteina i masti. Ako imate mešavinu hrane na tanjiru, prvo jedite hranu bogatu kalorijama i proteinima. Poslednje jedite hranu bogatu vlaknima kao što je sirovo povrće.

Redovno trenirajte.Tri do četiri puta nedeljno po najmanje 30 minuta.

Izbegavajte pušenje, a ako pušite, razmislite o prestanku jer to obično dovodi do povećanja telesne težine.

(Espreso/Mondo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.