SRBI SE DAVE U OVOM JELU, A SADA JE OBIŠLO CEO SVET: Svi su POLUDELI za našim doručkom (RECEPT)
Ilustracija, Foto: printscreen/youtube/Sevat Recipes

paŽnja

SRBI SE DAVE U OVOM JELU, A SADA JE OBIŠLO CEO SVET: Svi su POLUDELI za našim doručkom (RECEPT)

Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće

Objavljeno:

Ovaj recept pogledalo je 50 miliona ljudi, a podelilo 500 hiljada korisnika Fejsbuka.

Biće vam potrebna:

Meko kuvana jaja,

nekoliko listića šunke, pečenice ili vašeg omiljenog suvomesnatog proizvoda,

hleb

kačkavalj.

jaja
foto: Profimedia

Priprema: Prvo stavite jaja da se kuvaju 5 minuta, ali na vrhu probušite nožem malu rupicu, kako biste dobili pravu teksturu. Isecite kačkavalj na trake, a kriškama hleba odsecite ivice tako da ostane samo sredina kockastog oblika.

Zatim hleb rastanjite oklagijom, stavite list-dva šunke, zavisi od veličine, traku kačkavalja, zarolajte, pa propržite na malo ulja dok hleb ne dobije lepu zlatnu boju.

Kad ste skuvali jaja, stavite ih u posudu sa ledom na 30 sekundi, pa uklonite polovinu ljuske i belanceta, tako da otkrijete žumance koje je još uvek u tečnom stanju i dobili ste idealan prilog uz hrskave štapiće!

(Espreso)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.