OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJUMIŠLJENIJI, POKUŠAĆE DA VAS UVERE U NEMOGUĆE: Uvek misle da ZNAJU SVE
Horoskop, Foto: Profimedia

narcisoidni

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK JE NAJUMIŠLJENIJI, POKUŠAĆE DA VAS UVERE U NEMOGUĆE: Uvek misle da ZNAJU SVE

Ako želite da osvojite jednog Lava, onda bi trebalo da znate put do njihovog srca – samo i isključivo reči hvale

Objavljeno:

Svi volimo da vidimo da neko odiše samopouzdanjem, zar ne? Kada vidite osobu koja je veoma ponosna na sebe i smatra da je najbolja u svemu što radi, velika je verovatnoća da je u horoskopu Lav.

Osobe rođene u znaku Lava obožavaju da su u centru pažnje, a njihova potreba za nametanjem često može drugima da ‘ide na živce’.

Lav
foto: Profimedia

Ako želite da osvojite jednog Lava, onda bi trebalo da znate put do njihovog srca – samo i isključivo reči hvale. Uživa kada se divite njegovim dostignućima, da mu kažete da znate da samo oni nešto mogu da urade kako treba ili jednostavno preuveličate neku njihovu veštinu. I sam Lav često hvali svoj talenat i većinu vremena se ponaša kao da je superiorniji u odnosu na druge.

Njegova samouverenost i potreba za priznanjima ga neretko dovode do konflikta. To je znak koji je najviše uhvaćen u zamci svog sopstvenog ega. Čak i usred rasprave, Lavu je potrebno mnogo pažnje. Mora da vidi da su njegova osećanja primećena i shvaćena, ali i da su duboko cenjeni.

Ako je situacija ozbiljnija, s Lavom se nije lako pomiriti. Potrebno je iskoristiti slabosti karaktera Lava. Možete ga vratiti, pre svega, uz pomoć starih proverenih sredstava – pohvale i laskanja. Čak i ako ne reaguje na njih na uobičajen način, to će ga ipak podstaći na smireniji stav.

Majke i snajke:

00:53

U današnjoj epizodi Majke i snajke svoje kulinarske veštine testiraće porodica Dragojlović

(Espreso/Story.hr.)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.