KRILI ISTINU OD NJE 19 GODINA, A ONDA JOJ JEDNOM REČENICOM UNIŠTILI ŽIVOT: Nisu imali drugi izbor sem da KAŽU SVE
Devojka, Foto: Profimedia

ŽIVOT PIŠE ROMANE

KRILI ISTINU OD NJE 19 GODINA, A ONDA JOJ JEDNOM REČENICOM UNIŠTILI ŽIVOT: Nisu imali drugi izbor sem da KAŽU SVE

Međutim, na nedavnom porodičnom okupljanju, dečakova majka se uznemirila nakon što je videla fotografiju devojčicine bake po ocu kao tinejdžerke

Objavljeno:

Devojka koja je u dugoj veziotišla je sa dečkom kod njegovih na ručak, a onda je njegova baka otkrila bolnu istinu. Roditelji, koji su je lagali ceo život, morali su da joj kažu šta je po sredi, inače bi zauvek raskinula sa ljubavlju svog života.

Ona tvrdi da joj je to otkriće uništili život, ali spasilo vezu. Međutim nismo sigurni da joj je život uništen, sada je sve izašlo na čistac.

Par
foto: Printscreen/Facebok/giacomo.linguaglossa

Ispričala je kako je u vezi poslednje dve godine i da mnogo voli svog dečka. Međutim, na nedavnom porodičnom okupljanju, dečakova majka se uznemirila nakon što je videla fotografiju devojčicine bake po ocu kao tinejdžerke.

Žena je bila potpuno van sebe i morala je da napusti sobu na nekoliko trenutaka, prenosi Miror. Kada se vratila, počela je da pokazuje slike svoje majke kako stoji pored bake, a ubrzo su shvatili da su te dve žene sestre. „Navodno, moj pradeda je imao aferu gde je dobio baku mog dečka, a pošto je moja baka bila najstarija, znala je za to. Očigledno, oni su odgajani odvojeno, ali su i dalje bili u srodstvu. Moja baka i njen otac su to tajili od ostatka porodice (barem zato mislimo da niko drugi nije znao)', objašnjava devojka.

Ubrzo je shvatila da ako su ona i baka njenog dečka sestre, to znači da su njen tata i njegova mama rođaci, a ona i njen dečko drugi rođaci. Devojka je nastavila: „Dečko i ja smo počeli da plačemo, počela sam da imam napad panike, a on je bio u nečemu što je izgledalo kao šok. Ali moji roditelji su izgledali tako smireni. Na kraju je moj tata puknuo. Tata joj je tada priznao da on zapravo nije njen biološki otac, što ju je dovelo u još veći šok.

Momak i devojka
foto: Profimedia

„Njihova priča je bila da su moji mama i tata izlazili na koledžu, pa raskinuli, a onda ponovo bili zajedno nekoliko godina kasnije. Moja mama je tada bila trudna 5 meseci, a tata joj je obećao da će mi dati prezime i brinuti se o meni. To je značilo da nisam u krvnom srodstvu sa njim, dakle, nisam u krvnom srodstvu sa svojim dečkom', dodaje devojka. Moja mama nije želela da ljudi saznaju da on nije njen biološki otac, pa ga je naterala da to drži u tajnosti 19 godina.

„Stvarno se nadam da je sve istina jer nemam dokaza da jeste, ali izgledalo je prilično legitimno jer nikada nisam videla njihove slike pre nego što je moja mama zatrudnela, tek posle. Ova situacija me izluđuje', priznaje zbunjena devojka. Post je od tada postao viralan i dospeo je na TikTok gde je pročitan u podkastu Tvo Hot Takes. Video sada ima više od dva miliona pregleda, prikupivši hiljade lajkova i komentara.

Otac
foto: Profimedia

Jedna osoba je napisala: „Od toga što je mislila da joj je dečko rođak do saznanja da njen otac nije njen biološki tata. Emocionalni tobogan', a drugi je dodao: Ovo je bilo mnogo obrta. Treći korisnik je zaključio: „Krv ne čini roditelja. Čovek te je voleo i odgajao kao svoju ćerku. On je tvoj tata.

SAVIĆIMA VRAĆENA ĆERKICA: Pogledajte kako je izgledao prvi susret usvojene devojčice (3) i roditelja (KURIR TV):

00:50

SAVIĆIMA VRAĆENA ĆERKICA: Pogledajte kako je izgledao prvi susret usvojene devojčice (3) i roditelja (KURIR TV)

(Espreso/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.