UROLOG MILOŠEVIĆ OTKRIO NAJČEŠĆE FETIŠE KOD SRBA: Veoma se razlikuju kod muškaraca i žena, a GDE SPADA VAŠ
DR Aleksandar Milošević, Foto: Kurir TV

obratite pažnju

UROLOG MILOŠEVIĆ OTKRIO NAJČEŠĆE FETIŠE KOD SRBA: Veoma se razlikuju kod muškaraca i žena, a GDE SPADA VAŠ

Naš poznati urolog dr Aleksandar Milošević otkriva najčešće fetiše

Objavljeno: 18:39h

Najaopštije rečeno fetiši se smatraju za sek*ualnu privlačnost prema predmetima, delovima tela ili situacijama koje po svojoj prirodi obično nisu seksualne. Pa tako, za muškarce u Srbiji, jedan od najčešćih fetiša su stopala.

Osim delova tela, predmeti fetišizma mogu da budu i razne vrste odeća (cipele, najlon čarape, donji veš), telesne tečnosti, kao i različite situacije - vezivanje, golicanje, udaranje itd. Nešto više o tome za Kurir TV govorio je naš poznati urolog dr Aleksandar Milošević.

Fetiš
foto: Profimedia

"Fetišizam ne mora samo da bude intimni već i prema predmetima, ljudima poput kraljeva i političara. Gotovo svaki čovek ima određeni se*sualni fetiš, ali ne podleže tome da mu to bude način obavljanja određene se*sualne funkcije, već da mu to olakša uzbuđenje ili initmnu komunikaciju", objašnjava dr MIlošević i dodaje najčešće primere fetišizma kod oba pola.

"Najčešći fetiš kod muškaraca su ženska kosa, grudi, nekom velike, nekom male. Najčešće veće mamile (bradavice) privlače muškarce. Takođe, i lepo namazani nokti privlače muškarce, kao i najlon čarape. Pirsinzi mogu da budu fetiši, lepa stopala, kao i negovana i nežna koža. Za žene, najčešći fetiš, kako je opisano, je kratka bradica od 3-4 dana, lepe, negovane ruke, dugi prsti, lepa zadnjica i lepo oblačenje. S tim što žene imaju i fetiš lepih reči koje se tiho govore na uvo", dodao je dr Milošević koji je upozorio i na razliku običnog od patološkog fetišizma.

"Fetiš može da bude vrlo blago izražen, ali može da bude i patološki i on se javlja kada je to jedini način da možete da se uzbudite. Vi ste zavisnik od fetiša, koji može da bude i prema obući i odeći, ne mora samo prema delovima tela", zaključio je dr Milošević za kraj.

AKO VAS UJEDE KRPLELJ, BOLJE GA NE VADITE SAMI! Doktor otrkio koje su opasnosti ako ne zatražimo stručnu pomoć NAKON UBODA:

03:16

AKO VAS UJEDE KRPLELJ, BOLJE GA NE VADITE SAMI! Doktor otrkio koje su opasnosti ako ne zatražimo stručnu pomoć NAKON UBODA

(Espreso/Kurir)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.