U OVIM ZNAKOVIMA SE RAĐAJU NAJHLADNIJE ŽENE: Srce im je poput KAMENA!
Horoskop, Foto: Profimedia

HOROSKOP

U OVIM ZNAKOVIMA SE RAĐAJU NAJHLADNIJE ŽENE: Srce im je poput KAMENA!

Žene rođene u znaku Ovna obično su vrlo energične i impulsivne

Objavljeno:

Mnogi su ubeđeni da horoskopski znak ima uticaj na ličnost i karakter. Ako se pitate u kojim se horoskopskim znakovima rađaju najhladnije žene, evo odgovora.

Jarac Žene rođene u znaku Jarca obično su vrlo racionalne i praktične. Imaju tendenciju da svoje emocije drže pod kontrolom i da ne dopuste da ih preplave.

Vodolija Žene rođene u znaku Vodolije su poznate po svojoj nezavisnosti i distanciranosti. Često su fokusirane na svoje ciljeve i teže da ih postignu, pa mogu da ostave dojam da su hladne prema drugima. Ipak, kada pronađu nekoga ko im odgovara, mogu biti vrlo strastvene i predane.

Horoskop
Horoskopfoto: Profimedia

Bik Žene rođene u znaku Bika smatraju se vrlo senzualnim i ženstvenim, ali istovremeno mogu biti vrlo tvrdoglave i odmerene. Imaju tendenciju da se drže se po strani i ne pokazuju emocije, što ih može učiniti hladnim u nekim situacijama.

Devica Žene rođene u znaku Device obično su vrlo analitične i kritične prema sebi i drugima. One svoje emocije drže pod kontrolom pa deluju kao da su hladne, ali zapravo su vrlo brižne i odane kada se povežu s nekim.

Ovan Žene rođene u znaku Ovna obično su vrlo energične i impulsivne, ali istovremeno mogu biti i vrlo hladne prema drugima. Često se fokusiraju na svoje ciljeve i ambicije, a emocije stavljaju u drugi plan, prenosi Index.hr.

Bonus video:

02:59

PUTIN IMA JAKO 12. POLJE, ZELENSKOM SE NE PIŠE DOBRO: Astrolog otkrio šta horoskop kaže za zaraćene strane! SEDMI MART JE BITAN

(Espreso / Krstarica)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.